Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie pomidorowa

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny gotuje mi się wywar na pomidorówkę i nie wiem co dalej, bo chciałam zrobić z pomidorami z puszki a nie koncentratem. Przesmażyć je i zblendować czy od razu bez przesmażania do zupy czy nie blendować a same się rozpadną?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zblenduj i wrzuc do zupy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Tez dzis gotuje. Pomidory blenduje bez podsmarzania. Blenduje tez 3/4 warzyw marchew pietruszke zupa jest bardziej kremowa a i nie jadek nie widzi ze je warzywa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Możesz zrobić i z przesmażeniem i bez :) Bedzie smacznie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ok dzięki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Tez właśnie gotuje pomidorowa. Zawsze gotuje z pomidorami z puszki. Gotuje normalnie wywar z kurczaka i warzyw i jak już wszystko jest miękkie to wyciągam mięso, wrzucam pomidory i bleduje z warzywami w garnku. Po dodaniu pomidorów, czekam aż zupa jeszcze raz się zagotuje i gotowe. Zupa aksamitna, kremowa i bardzo pyszna. Ja jeszcze dodaje śmietanę przy podaniu i uwielbiam ją z makaronem penne, mąż i dzieci wola z ryżem. Smacznego :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja przesmażam pomidory na maśle, dodaję odrobinę cukru - polecam, jest pyyyyycha :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×