Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolinaaa21

Czy tylko ja rozgniatam zupkę chińską ?

Polecane posty

Hej, właśnie robiłam zupkę chińską, i zawsze ją gniotę ten makaron zanim otworzę :D Czy tylko ja tak mam? Wydaje mi się że wygodniej się wtedy ją je. Wy też gnieciecie czy zalewacie w całości? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A wiesz ze ten makaron jest powlekanych woskiem żeby się nie posklejal? Smacznego!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Powazne zagadnienie ;) Jak jeszcze jadlam te swinstwa to zawsze rozgniatalam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
tzn ja wiem że po zalaniu on nie będzie sklejony w kostke haha :D Tylko będzie dłuższy ;) Ooo to nie jestem sama ufff :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×