Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczonaaleksandra

Czy facet ma prawo oddać kobiecie, która go uderzyła?

Polecane posty

Gość zaskoczonaaleksandra

Moja przyjaciółka zwierzyła się mi, że z nerwów nie raz uderzyła swojego faceta. Dodam, że facet jest bardzo pewny siebie, bywa bezczelny, jest bardzo silny, żadne tam chucherko z wyglądu czy stylu bycia. Bywa tak chamsko i bezczelnie cwany, że przyjaciółka nie wytrzymała i go zdzieliła. Ja przy tym nie byłam, opowiadała mi. To się działo u nich w domu. No i on jej za każdym razem oddał 3*bardziej boleśnie. Moja przyjaciółka też jest uparta i nie popuszcza łatwo. Co myślicie o tym, że jej oddał? Nie odeszła od niego. A powinna? Moim zdaniem jak sama zaczyna to zmienia to postać rzeczy, aczkolwiek uważam, że praswdziwy facet NIE bije. Kobiety mają skoki hormonalne i bywają niezrównoważone. Słabszych się nie bije.

Gość gość
czasem trzeba dac sobie po razie :D Swoja droga wytrzymala zawodniczka :D

Gość gość
Ja z kolei uważam, ze prawdziwa kobieta NIE BIJE faceta. Gdybym była facetem to bym oddała.

Gość gość
Skoro ona go uderzyła, a on jej oddał to moim zdaniem są siebie warci.

Gość gość
ja udrzylam mojego on mi tak oddal ze mi rozwalil glowe zadzwonilam po policje i go aresztowali, wypuscili na drugi dzien, wciaz jestesmy razem, mamy dzieci i dom so splaty wiec siedze z nim, od tamtego czasu mnie nie uderzyl

Gość 123errata
MA PRAWO SIĘ BRONIĆ I ODDAĆ !