Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienie 30tc

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od 3-4 dni wystepuje u mnie brazowe plamienie i gesty bialy sluz. Jestem w 30 tygodniu ciazy. Gina mam dopiero za 3 tyg.... miala ktoras z was juz tak?

Gość gość
dziewczyno ty madra jestes?!!! ty do szpitala jedz i to juz tak sie czesto porod zaczyna przedwczesny,,,;/ wiem bo ja lezalam na patologi ciazy i tak sie wlasnie zaczelo~! i nie tylko mi lec do szpitala chyba ze zycie dziecka ci nie mile....

Gość gość
to idz do prywatnego ginekologa.

Gość gość
nie bo ona woli na kafe pytac...w szpitalu odrazu ci sprawdza ty sie na dniach kobieto z dzieckiem miedzy nogami w bolach obudzisz!

Gość gość
Nie mam skurczy czuje jak dziecko sie rusza. Po weekendzie bede probowala dostac sie do innego lekarza prywatnie

Gość gość
Właśnie czytalam ten temat na ogólnej, pół godziny temu dostalas odpowiedzi zeby natychmiast jechac do szpitala, a ty dalek powielasz kretynskie pytanie zamiast zbierac dupsko

Gość gość
ja się dziwie, że my mamy wiedzieć co jest powodem plamienia w ciąży... Ale tak tak, czekaj dalej....

Gość gość
nie rozumiem po co zachodzilas w ciaze skoro teraz nie obchodzi cie zdrowie tego dziecka.

Gość gość
jeju ja tez skurczy nie mialam skurcze mialam pozniej teraz moze ci czop kobieto odchodzic no zrozum jutro to ty sie z dzieckiem miedzy nogami w bolach urodzisz,jak juz pytasz to bierz pod uwage zdanie innych a nie siedzisz i czekasz co bedzie ja tez czulam ruchy bo dziecko do porodu sie obracalo...w zyciu bym nie pomyslala ze to juz porod.....

Gość gość
i bardzo dobrze, jak straci dziecko to przy drugim pomysli dwa razy

Gość gość
posiedz tu jeszcze z tydzien a dziecko idiotko stracisz...

Gość gość
niezycze ci tego bron boze ale jak do szpitala nie pojedziesz juz !!! to po weekendzie zebys do pogrzebu sie szykowac nie musiala:(......jestem polozna i wiem co mowie nie jeden takki przypadek mialam a pracuje 10 lat

Gość gość
ja p*****le.... -,-

Gość gmadrami
ta i za twoja glupote maz bedzie urzadzal pogrzeb a nie pepkowe....i chrzest...

Gość gość
Jak jestes polozna, to czy moge zadac Ci pytanie nie w temacie?

Gość gość
dokladnie

Gość gość
prosze pytaj.

Gość gość
dlaczego nie pojedziesz do szpitala co ci szkodzi sprawdzic, oze cos z lozyskiem nie tak, moze wczesiejszy porod , ja urodzilam 3 dzieci i w zadnej ciazy nie mialam plamienia, tylko z jednym a to bylo przed samym porodem bo czop odszedl naprawde powinnas podjechac na giekologiczno-polozniczy oni cie zbadaja przeciez to nic nie kosztuje

Gość gość
Dziękuję Ci bardzo, bo troche sie niepokoje- juz drugi dzien odczuwam jedynie sporadyczne ruchy dziecka, do tej pory mial sporą aktywnosc rano i wieczorem, a i w ciagu dnia skakał, a wczoraj i dzisiaj jedynie pojedyncze kopniaki i jak brzuch troche poruszam, to 25 tc, usg mialam w czwartek i wszystko bylo w porzadku, czy takie zmniejszenie aktywnosci jest normalne?

Gość gość
juz jej mowilam o tym ale co ja to obchodzi skoro oczekiwala tej odpowiedzi na ktora liczyla i sobie wmowila ze tak ma byc??z lozyskiem masz racje moze tak byc jak lozysko sie odklei to dostanie krwotoku i bardzo czesto nie udaje sie juz odratowac dzieci zanim matka dojedzie do szpitala,na takim etapie ciazy....

Gość gość
slyszysz autorko prosze nie bagatelizuj jezeli zalezy ci a dziecku bo teraz plamisz a za godzie jak zaczniesz krwawic moze juz byc po dzieckua do szpitala podjechac na badanie nic nie kosztuje

Gość gość
cisnienie bardzo teraz jest niskie dzidzius tez je odczuwa moze byc bardziej senny skoro rusza sie jak brzuchem ruszasz to pewnie tylko spi sobie maluszek:) pamietaj ze dziecko rosnie i coraz mniej ma miejsca w brzuchu,ale ejstem pewna ze wszystko jest dobrze czesto jest tak ze dzieci maja takie ciche dni przy niskim cisnieniu lub za wysokim takze spij spokojnie dzis:)

Gość gość
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, nie chce panikowc na zapas bo jednak ruchy czuję, ale skoro moglam skorzystac z porady to zawsze jakoś inaczej, jeszcze raz dzieki :)

Gość gość
naprawde zupelnie niczym sie nie martw:)

Gość gość
i co z ta autorka jak myslicie zmadrzala i poojechala do szpitala czy na innym forum pyta?

Gość gość
dalej pyta w innym temacie;D