Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badoo co myślicie o tym portalu

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się, czy nie założyć tam konta, by móc poznać nowych znajomych, ale najpierw chciałabym dowiedzieć się, jakie są Wasze opinie na temat tego miejsca. Czy warto posiadać tam konto?

Gość gość
warto, bedziesz zalewana spamem od chlopakow

Gość gość
Chcę poznawać ludzi niezależnie od płci w kontaktach koleżeńskich.

Gość gość
o tak, dostałam tam mnóstwo wiadomości, przy czym nie mogłam wszystkim odpowiedzieć, bo nie byłam zweryfikowana, czyli nie potwierdziłam się kilkoma sposobami (np. poprzez facebooka czy numer telefonu), a nie chciałam używać takich rzeczy jak facebook, żeby potem badoo nie pisało ludziom z fejsa, że zapraszam ich na badoo :D Załóż oddzielnego maila do tego portalu, bo jeszcze powysyłają zaproszenia twoim kontaktom z maila :D Poza tym dobrze mi się tam rozmawiało, faceci mieli różne cele, nawet jakaś dziewczyna napisała, że jest nowa w mieście i szuka znajomości (miałam oznaczone, że szukam przyjaźni).

Gość gość
Ja też szukam przyjaźni. Chciałabym po prostu mieć z kim pogadać, spotkać się, pośmiać, miło spędzić wolny czas.

Gość gość
Faceci często wklejają gotowe teksty "Zainteresował mnie twój profil, chciałbym cię poznać", a żaden nawet się nie wysilił, żeby napisać cokolwiek o tym profilu, bo pewnie tylko po zdjęciach jechali :D Sporo było też kolesi, którzy od razu częstowali mnie opisem całego życia + do tego numer telefonu, większość jednak zapraszała od razu na piwo.

Gość gość
+ :) Tak bardzo tęsknie.

Gość gość
To też. Tęskniący za mną po dwóch rozmowach. Próbowałam dociekać w jednym przypadku czy on serio tak mówi czy może uważa że dziewczyny łykają takie teksty, to odpisał smutną minkę (ach, taki biedny i skrzywdzony) :D

Gość gość
Cześć, to ja autorka, założyłam konto na tym portalu i powiem Wam, że sami desperaci zagadują, mimo że zaznaczyłam wyraźnie, iż poszukuję tylko ludzi, z którymi mogłabym się zaprzyjaźnić.

Gość gość
nie desperaci, szukaja laski na seks, oni zawsze wysylaja mnostwo wiadomosci a wy nikomu nie odpisujecie

Gość gość
myślę że podobny do kafe.

Gość gość
Dla wielu badoo to przykrywka, ze niby szukaja przyjazni i znajomosci, tak w razie gdyby ich zony odkryly ich profilek. Tymczasem wiekszosc w konkretnym celu. Dno.

Gość gość
dno dna

Gość gość
Niby jak i po co odpisywać setce facetów wśród których każdy napisał: 1. hej 2. cześć, chcesz się poznać? 3. zainteresował mnie twój profil, chcesz się poznać? Dodatkowo do niektórych nie można odpisać, bo nie spełnia się wymagań uwierzytelnienia. Wiadomo też, że do brzydkich nie ma co odpisywać, skoro internet pomaga przebierać w ludziach :/

Gość gość
Nie miałam żadnych doświadczeń z powyższym portalem.

Gość gość
?

Gość gość
jako 35 latka - mezatka zalozylam profil za namowa znajomej , stwierdzilysmy ze fajnie by bylo poznac nowych ludzi , miec nowych znajomych , nawet takich internetowych, popisac pozartowac doradzic. w profilu mialamze szukam kobiet i mezczyzn w wieku 35-40 -szukam nowych przyjaciol zostalam zalana masa wiadomosci od 20-25 latkow z tekstami hej ale bym cie wylizal zrobic ci masaz z happy endem? albo mase wiadomosci od 50 latkow ktorzy juz teraz koniecznie chcieli sie spotkac i niektorzy wrecz byli agresywni przy odmowie lub namolni profil zlikwidowalam , to bylo jedno wielkie nieporozumienie , zostal mi niesmak bleeee

Gość gość
badoo to sztuka wyboru większosc facetów niestety mysli, że jak kobieta się zarejestrowała to oferuje swoje "usługi" dużo desperatów dużo prymitywów czasem ktos normalny, ale trzeba go umieć zobaczyć

Gość gość
badoo to portal dla debili

Gość gość
badoo to portal dla debili. napaleni kolesie ktorzy szukaja k***w na sponsoring i same idiotki ktore nawet nie odpisza Tobie. Gadaja ,ze sami debile a jak ktos normalny pisze PROSTYMI slowami temu "czesc jak sie masz?" to p*****la zebys sie wysilil a przeciez ty ich nawet nie znasz to nie wiesz czy warto. Najprostsze "czesc" jeste zawsze najlepsze ale na tym badoo to samo k***a debilki siedza. Poza tym drogie panie skoro ciagle narzekajacie na kolesi to PO CHOLERE WY TAM W OGOLE JESTESCIE ?!

Gość gość
Jak nie masz zdjęcia to nie oczekuj, że ci jakaś odpisze :D

Gość gość
ostrzegam przed kontem Tomasz 45 Gryfino badoo, facet nie jest oszustem w sensie ze naciąga kobiety na seks czy kase ale ma za sobą kiepską rodzinną przeszłosć, jest rozwodnikiem obarczonym chorą niezrównoważoną psychicznie córka, ona ludzi wyzywa jest agresywna kłamie manipuluje ludzmi, mieszka z nim i ojcu związki rozwala, z nią zadna kobieta na dłuzszą mete nie wytrzyma, trzymać sie z daleka od niego.....

Gość gość
Badoo to oszustwo nie warto pakować sie, mnie oszukała tam dziewczyna ktora mnie wystawiła a ja 2h czekałem na nią

Gość gość
ani znajomych ani dziewczyny tam nie poznasz.. jedno wielkie pic na wodę.. stworzone dla ludzi którzy nic nie osiągnęli w życiu i ich jedynym celem jest siedzenie i zabijanie czasu, ci ludzie siedzą tam 24/h na dobę, dziewczyny mają milion wiadomości na które mają wywalone, oszukują, manipulują. to samo faceci. Jedno wielkie nieporozumienie , nie polecam, odradzam, nie warto w to inwestować kasy. Omijajcie ten portal, to nie jest miejsce dla normalnych ludzi, czyste oszustwo. Jeszcze kilka dni temu zostałem wystawiony, studentka, ładna, inteligentna, nigdy się już nie odezwała. Tych przypadków było więcej ale nie będę komentował, wielu ludzi piszę ostrzega przed tym portalem, zbiorowisko nieudaczników. ludzi którzy po za komputerem, nie mają innego życia, tam się wszyscy pchają i wykształceni i nie ,,, ludzie w desperacji zrobią wszystko,;.. ale czy siedzenie 24/h na dobę żeby zabić czas na badoo można nazwać desperacją? nie sądze

Gość gość
BADOO to zdzierstwo, i marnowanie czasu, na niezdecydowane królewny które same nie wiedzą czego chcą, pisałem z dużą ilościa i każda nie wiedziała czego chce. Tyle w temacie! nie polecam

Gość gość
Nudy. Zajrzy tylko ktoras, ktora polubisz w tak/nie inaczej zero zadnego zainteresowania. Juz predzej na sympatii przynajmniej dostaniesz pod oko :)

Gość gość es
ja tam poznawałem różne ;-) i łatwe i normalne :-P całkiem spoko portal

Gość nie dla pakietu premium

Nie kupujcie Badoo Premium , nie jest nic warte , nawet pisać do wszystkich nie można tylko trzeba jeszcze dodatkowe kredyty kupować. W innych portalach to podstawa pisanie wiadomości.