Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masakra, imprezowałam z największym prostakiem na swiecie. Przeczytajcie.

Polecane posty

Gość gość

W sumie miło się rozmawiało. Po chwili podszedł do niego kolega, też niemiec, kulturalnie mi go przedstawił po czym powiedział do niego po niemiecku "w sumie niezła, może się zabawimy dzisiaj co ty na to, mam ochotę na polkę tej nocy". Mnie aż zatkało, on się nie spodziewał, że mówię po niemiecku. Zaraz się chłodno pożegnałam nie mówiąc mu o co chodzi a on się troskliwie dopytywał czy wszystko w porzadku ;/ Dziewczyny, brak mi słów, jak to jest, wydawał się być takim sympatycnzym rozmówcą a tutaj takie coś bez mrugnięcia okiem. Czuję się oszukana:(

Gość gość
trzeba było jego kopnąć w jaja,i dopiero wyjść

Gość gość
Trzeba było im odpowiedzieć po niemiecku,ale by im szczęka opadła.A tak na serio to współczuję,wszędzie można spotkać takich dupków.

Gość gość
Wiesz co nie miałam już ochoty wdawać się w dyskusję, zrobiło mi się zwyczajnie strasznie niemiło, aż poczułam taki niesmak do tej sytuacji. Odechciało mi się jakichkowiek pogawedek z kimkolwiek. Co za dwulicowy palant z niego, do mnie miły i kulturalny (rozmawialiśmy o malarzu, jego imienniku) a do kolegi bez mrugnięcia okiem uśmiechając się do mnie taki tekst;/ W ogóle to co on nie domyślił się, że mówię w innych językach niż angielski i polski ... Rozmawialiśmy po angielsku bo w tym języku jestem bardzo dobra, niemieckiego uczę się od dwóch lat więc rozumiem sporo ale z wymową średnio.

Gość gość
Są tacy fałszywi ludzie,nie tylko w Niemczech.Zawsze boli tak samo...

Gość gość
;O

Gość gość
idiota zaczyna podbijać swoje urojenia, idę spać:classic_cool: