Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja zyje w bialym malzenstwie

Polecane posty

Gość gość

i jakos daje rade jest ktos tutaj taki jak ja ?

Gość gość
nie nie dałabym rady

Gość gość
z poczatku jest ciezko , fizycznie i psychicznie czlowiek sie meczy ale tak po 4-5 latach sie przestawiasz ja spie w osobnym pokoju maz w osobnym

Gość gość
To z***biscie. Gratuluje

Gość gość
Fajnie masz, ze za ciebie decyduje :classic_cool: hahahah Co ty w ogole dajesz?? Jakie y****ie jak kroliki? A wiesz co to normalny zwiazek w ogole? Normalne zycie itd..normalnosc a nie jakoes biale malzenstwa?

Gość gość
no cóż, jeśli jesteś po siedemdziesiątce, to ok. jeśli nie, to ciekawe, w jaki sposób twój mąż radzi sobie ze swoją seksualnością, czy nie występuje w jego życiu jakieś opakowanie zastępcze.

Gość gość
tak zdecydowal bo chce byc wierny kochance

Gość gość
wiem co to normalny zwiazek , bynajmniej tak mi sie wydaje :o myslalam ze moj tez taki bedzie ale wyszlo jak wyszlo

Gość gość
nie ma kochanki, poprostu nie lubi seksu

Gość gość
Moze jest chory?

Gość gość
Pederasta?

Gość gość
A ty lubisz seks?

Gość gość
pracuje od 9 wychodzi do pracy 8.15 po drodze zawozi dzieci do szkoly konczy prace o 17.30 jest w domu o 18 w weekendy siedzi caly dzien w domu , cwiczy tez w domu , z kolegami spotyka sie 2-3 razy do roku ( nie jest zbyt towarzyski) na zakupy jezdzimy zawsze razem, mam jego haslo do fb sam mi dal wie ze czasami dodaje jakies zdjecia jak dostaje smsa to czasem prosi mnie zebym zobaczyla kto to ( np jak jest zajety albo w kibelku nie jezdzi na delegacje , nie chodzi na firmowe imprezy i tak od 11 lat gdzie tu czas na kochanke?

Gość gość
kiedys lubilam teraz to juz zapomnialam jak to jest

Gość gość
No to smutne masz to zycie

Gość gość
Ale ci sie trafił głąb,facet co nie lubi seksu nie słyszałam o takim.A ty jestes zadbana czy czupuradło,moze go juz nie podniecasz ?Masakra jakas!to jest dramat!

Gość gość
chyba nie jestem takie czupuradlo skoro mnie wczoraj na imprezie podrywla mlodzieniec o dobre 10 lat mlodszy odemnie ja sobie sie podobam

Gość AldonaPek
Wolałabym takiego, niż napaloną małpę, która mi dyszy o seks kilka razy dziennie. Jakaś masakra. Nie wyobrażam sobie bycia z facetem, który chce seksu codziennie. Już wolałabym właśnie żyć bez niego niż mieć nadmiar. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jaki to dopiero koszmar.

Gość gość
Fajnie sie z kogos kpi, jak sie nie zna tematu z autopsji:O Ja tez zyje w bialym malzenstwie. Trzy lata to juz trwa. Maz mi nie chce dac rozwodu, nie chce wyrazic zgody na podzial mieszkania, bo "nigdy nie zostawi dzieci". No i tak sie meczymy. Kompletnie bez sensu to jest.

Gość gość
moj maz nie widzi w tym zadnego bledu ze nie uprawia ze mna seksu natomiast ja poeuszalam temat kilkaktotnie , nawet temat rozwodu ale dzieci wpadly w szal , syn strasznie rozpaczal i krzyczal ze chce miec tate wiec sobie odpuscilam:o

Gość gość
to MUSI być żart makabryczny jak to jest możliwe że nie czuje się potrzeby bliskości i czułości do żony/męża to MUSI być żart

Gość gość
nie , to nie zart

Gość gość
gość dziś moj maz nie widzi w tym zadnego bledu ze nie uprawia ze mna seksu natomiast ja poeuszalam temat kilkaktotnie , nawet temat rozwodu ale dzieci wpadly w szal , syn strasznie rozpaczal i krzyczal ze chce miec tate wiec sobie odpuscilampechowiec.gif xxxxx A ten syn to na pewno twojego męża jest? :D

Gość gość
moge chodzic naga , moge paradowac w ponczochach mojego meza to nie rusza a jak juz sie dorwie do jakiejs gry na komputerze to juz w ogole go nie ma

Gość gość
syn jest na 101% mojego meza , kiedys tam sie bzykalismy , nawet bylo milo

Gość gość
no coz trafil mi sie taki egzemplarz co z wiekiem potrzeb nie ma

Gość gość
Niestety, tacy ludzie pozbawieni potrzeb seksualnych naprawde sa. Moja najblizsza przyjaciolka wyszla za maz za takiego faceta. Nie uprawiali seksu przed slubem, bo on bardzo wierzacy byl. Ok, przezyla to jakos, bo szanowala jego zasady. Ale po slubie szybko sie okazalo, ze on w ogole nie chce seksu. Byli malzenstwem 2 lata i ani razu ze soba nie spali!!!

Gość gość
to normalne w małżeństwach z długim stażem tyle że ja mam już 25 lat stażu a wy chyba połowę tego, to stanowczo za wcześnie, a z tymi potrzebami męża to różnie bywa, ja swoje realizuję obecnie z 20 lat młodszą kobietą a żona pewnie też myśli że na starość zostałem impotentem ;-)

Gość gość
u nas to bylo raz na tydzien pozniej po urodzeniu dziecka raz na miesiac, pozniej raz na3 mies pozniej raz na pol roku i tak dalej az w koncu nic ja przestalam inicjowac jakiekolwiek zblizenia , poprostu opadlam z sil i checi poddalam sie , niech bedzie tak jak on chce

Gość gość
Ja bez seksu z mezem wytrzymalam 3 lata. Potem zaczelam sypac z innym mezczyzna. I mam super zycie seksualne. Chociaz wiadomo, wolalabym miec je we wlasnym domu.