Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pamaieta ktos jeszcze Rhovannion?

Polecane posty

Gość gość

dziewczyna ktora z jednego nicka oisala ze jest tak koszmarnie brzydka i znieksztalcona ze nigdy niky jej nie pokocha i tak dalej, chyba jakies wiersze pisala? nie wiem, ale miala bloga, a z innego nicka, cos na litere K, pisala o slubie ktory organizuje wlasnie, i ze ma super faceta i jest w szczesliwym zwiazku. wyslo bo zapomniala sie orzelogowac, dwa raxy tak bylo. jakie jeszcze fajne projekty pamietacie?

Gość gość
owieczka boże gdzie jest moja renta?

Gość gość
owieczka to nie był projekt

Gość gość
Kemma chyba byl ten drugi nick, czy jakos tak. owca to dla mnie nie projekt a prawdziwie chora osoba.

Gość gość
wiem, że nie projekt, ale jednak była to wyrazista osobowość. Brakuje mi jej, dla mnie była synonimem dawnej dobrej kafe; z projektami, podszywami, prowokacjami. Nie ta nuda co teraz :o

Gość gość
ona miala kilka nickow, ale nie po tym sie ja poxnawalo a po stylu pisania ktory byl praktycznie niemal nie do podrobienia, chyba tylko jedna osoba na calym kafe umiala pisac tak podobnie ze czasem mozna bylo sie pomylic w podszywach. jakie jeszcze wyraziste osobowosc***amietacie?

Gość gość
pamietam laske, z tego co wiem jak sie wpisze nicka w google wyskocza jakies zdj w grafice, dlugie wlosy i jakas sukienka, w sumie madrze pisala, lubilam ja.... oj szkoda, teraz na kafe tylko kazdy o seksie, i kiepskich tematach

Gość gość
petard❤️:classic_cool:

Gość gość
Przerwa między palcami!

Gość gość
warczypies i imo zawsze jechali na ręcznym do fot beligijskiej prostytutki wrzucanych przez zboka dyrektore,pamiętacie?:D:classic_cool:🖐️