Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wymyślanie obiadów, dramat

Polecane posty

Gość gość

dla mnie wymyślanie obiadów to dramat, jakbym ciągle to samo robiła i jadła, nie mam pomysłów, kucharka słaba ze mnie :(

Gość gość
to weź faceta w to zaangażuj :) ponoć to najlepsi kucharze- tak się chwalą

Gość gość
Heh :( mam to samo a najgorsze ze mieszkam za granica i pewnych "polskich " produktów nie dostane np. Twarogu a tak bym sobie zjadła pierogi ruskie :(

Gość gość
po prostu nie chce ci się ruszyć tyłka do polskiego sklepu!

Gość gość
Nie mieszkam w metropolii tutaj jest tylko ruski sklep ale chyba tam kiedyś wybiore bo slyszalam ze maja tam polska śmietanę,ta tutejsza jest okropna :(

Gość gość
aj tam dramat otwierasz lodowke i budzisz wyobraznie :P stopka: dwie jedenastki zaiwaniajace za jedna pilka - to je pikne :classic_cool:

Gość gość
no to otwórz polski sklep:)

Gość gość
Myślałem o ty juz ale kapitału brak :( doświadczenia,a poza tym narazie mam inne priorytety jeśli chodzi o biznes ale w sumie to by wypalilo bo kiedyś co tydzień przyjeżdżali tu Polacy z polskim chlebem,kiełbasa,słodyczami itp. Mieli więcej chętnych jak towaru ale ktoś życzliwy ich podpierdzielil i musieli zwinąć biznes

Gość gość
O ile wiem to farsz w ruskich pierogach to ziemniaki, twaróg , oraz przyprawy - smażona cebulka, pieprz, sól, ew. jakieś swojskie dodatki/ Na ciasto -maka, jajko, woda, ew. trochę tłuszczu. Nie da się zrobić? Nie wierzę!

Gość gość
Wiem jak się robi ruskie! Make cebule jajka mam ale twaróg to tylko mielony maja jak do sernika :(