Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowita Rrrr

Reserved czy Mohito

Polecane posty

Gość Jowita Rrrr

Cześć! Zrobiłyśmy z koleżankami zakład, o to który sklep jest lepszy, tzn. gdzie są modniejsze, bardziej eleganckie + młodzieżowe ubrania? Czekam na głosy i co ostatnio kupiłyście?

Gość paulainka
Też Reserved :) chociaż Mohito ma czadowe sukienki :) a kupiłam ostatnio na wyprzedaży właśnie sukienkę (tylko w Reserved) taką szarą z dłuższym rękawem, materiał jakby dresowy (?) ale jest piękna.. :)

Gość gość
Obie "marki" bazują na niewolniczej pracy szwaczek w Azji i prowadzą "optymalizację podatkową" mającą na celu oszukanie/okradzenie polskiego obywatela. Może skoro i tak ulegacie konsumpcjonizmowi róbcie to używając mózgu...

Gość gość
Czy używaniem mózgu będzie w tym wypadku robienie zakupów po maksymalnie obniżonych cenach w Outlecie? Ja uwielbiam też obie marki (choć bardziej reserved) i kupuję ich ciuchy zawsze na przecenach bądź w outlecie.

Gość gość
a myślisz, że jak kupisz na wyprzedaży to oni szwaczce zapłacą więcej? Po prostu od wyzyskiwaczy i krętaczy nie należy kupować W OGÓLE

Gość gość
Pewnie szwaczce nie zapłacą więcej, ale takie ubrania i tak się sprzedadzą, więc z tym już nic nie poradzimy. Lepiej więc kupować taniej, na wyprzedażach w outletach i płacić za te ciuchy tyle ile naprawdę są warte!

Gość gość
Mohito

Gość KlaudynaW
Ja mam u siebie Outlet w Lublinie i właśnie tam kupuję ubrania, też jestem tego zdania że nie opłaca się przepłacać, bo za te same pieniądze w Outlecie mam więcej rzeczy, niż w normalnym sklepie, a takiej samej jakości. A z powyższych to wolę Reserved.

Gość Roxxxanna
Reserved bo bardziej młodzieżowo <3 a kupiłam sobie koszulkę i spodnie takie jakby skórzane :))

Gość gość
bardzo lubiłam reserved,dopóki sie nie dowiedziałam o tej niewolniczej pracy szwaczek,wcześniej jakoś nie miałam takiej świadomości :O i teraz bede kupowac ubrania tylko jak juz bede musiała,bo nie bedzie w czym chodzić,ale nie tak jak jeszcze niedawno,dla przyjemnosci,bo fajnie mieć nową ładną bluzkę niestety chyba kazdy sklep w galerii ktory lubie ma tak samo... mohito pewnie też

Gość Iweta44
Ja kupuję i w Reserved i w Mohito, oba sklepy mam w jednym centrum handlowym Janki pod samą Warszawą. Właściwie to można powiedzieć, że jak tam jadę do od razu wchodzę do tych dwóch sklepów i zawsze coś znajdę. W Reserved jednak chyba trochę taniej.

Gość marianna z kalisza
Reserved jest takie sobie, ja nawet czytałam forum pracowników gowork.pl/opinie_czytaj,68125 to jestem bardzo zniesmaczona ta marką.

Gość Xymena3
Zdecydowanie Mohito! A widziałam, że teraz jest 50% taniej na wszystkie wyprzedażowe ciuchy, czyli obniżki od obniżonych cen - w Outletcenter w Lublinie, za to kocham outlety!

Gość gość
Outlety są spoko, ja też zawsze jak jestem przejazdem to odwiedzam, szkoda tylko, że jest ich tak mało!

Gość gość
a to fakt, ciekawe z czego wynika, ze jest ich tak mało?

Gość Szafiarka111
Wydaje mi się, ze nie ma tyle dostępnego towaru w dobrych cenach, raczej znane marki wolą sprzedawać w galeriach gdzie ceny szybują,

Gość Karpiq
jako Polacy powinniśmy wspierać Polskie marki tym bardziej że Reserved wcale jakością nie ustępuje Mohito...

Gość Kahaq
W mohito macie na myśli tą kolekcje którą reklamuje Anja Rubik? Na tą jest obnizka?

Gość gość
teraz już nie ma Polskich marek kolego ;) wszędzie zagraniczny kapitał siedzi, nawet w zapałkach :P ja zawsze kupuję tam gdzie się bardziej opłaca a mohito daje 50% upust u mnie w outlecie w lublinie więc nie ma się nad czym zastanawiać ;)

Gość MIlena82
reserved też ma identyczną promocję 50% jakbyś niezauważył/niezauważyła, ech ta gimbaza...

Gość Snandal
pod koniec miesiąca w outlecie w lublinie jest konwent tatuażu, ciekawe czy Anja przyjedzie :P

Gość gość
W Jankach są oba sklepy, to fakt. A co ciekawe lubię Janki bo tam zawsze nawet w tych dwóch obleganych markach dostaję swój rozmiar:D

Gość NAtalkaq
Przecież wcale nie trzeba wybierać, ja ostatnio na zakupach w Jankach pod Warszawą kupiłam w reserved buzeczkę a w mohito spodnie, z resztą tam częściej po spodnie zaglądam.

Gość SuzaMuza
Tu i tu!!!!!! :) Teraz jest promocja u nas w Outlet Center w Lublinie na obie te marki, -40%. Dobrze, że wypłata w tym miesiącu szybciej wpadła, hehe.

Gość gość
też tam zawsze poluję na te marki, mają fajne ciuszki, akurat idealnie się wpasowują w mój gust......... :)