Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biedronka balsamy i zele DADA

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ostatnio zauwazylam na polce, ze biedronka ma w ofercie balsamy i zele do mycia dla niemowlat Dada. Nie wiem czy to nowosc bo juz dawno nie zagladalam na ta polke biedronki. Czy moze sa juz w sprzedazy od dluzszego czasu? Moje pytanie czy ktoras z mam uzywala? Jak sie sprawdza? Moje dziecko ma czesto problemy skorne i np. Nivea okropnie uczula, zreszta aptekowe niektore tez.. Po przeczytaniu stwierdzilam ze moze faktycznie nie jest uczulajacy.. No i cena.. Porownywalna np. Do kosmetykow nivea. Moze ktoras z mam wyprobowala ten produkt i moze podzielic sie opinia? Na p

Gość gość
sprawdz czy maja w składzie duzo półproduktów im mniej tego tym lepiej jeśli tak to szoruj do rossmanna po wszystko z babydream, a jesli nie, to możesz spróbowac ja jednak ufam tylko i wyłacznie babydream nawet johnsson&johnsson mają w składzie produktów dla niemowlaka tyle syfu, parabenów i innego chadziajstwa, że az się za głowe złapałam

Gość gość
Rosmanowskie produkty tak uczulały, że z głowy np. Sypala sie złuszczona skora..

Gość gość
Poczytaj www.srokao.pl

Gość gość
W gore

Gość gość
trochę zboczę z tematu.. a mianowicie babydream faktycznie mają dobry skład, ale córka ma od jakiegoś czasu problemy ze skórą i musieliśmy się przerzucić na apteczne. A te dada to chyba od niedawna są w sprzedaży bo ich nie widziałam wcześniej.

Gość gość
W gore

Gość gość
One są od niedawna w biedzi.