Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po jakim czasie od podejrzenia implantacji zarodka można wykonać test ciążowy?

Polecane posty

Gość gość

po jakim czasie od podejrzenia implantacji zarodka można wykonać test ciążowy?

Gość gość
w dniu @ i tyle

Gość gość123x
też testujesz? Powinno się w dniu miesiączki, ale wiem jak to jest, sama nie mogę wytrzymać... Dzisiaj zrobiłam test (26dc), ale sama nie wiem czy coś tam jest :P tzn jakiś cień cienia widzę... Jutro powtarzam. czułość 10. Mam jakąś manię robienie testów :/ A po czym poznałaś, że mogła to być implantacja? Jakie miałaś objawy? Mnie od tygodnia trochę w brzuchu ciągnie. No ale jakby nie było to test powinno się robić najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość gość
na okolo 6 dni po owulacji mialam takie nieprzyjemne skurcze macicy jak przy okresie i w jednym miejscu jakby 2 razy klucie i w tym samym dniu totalnie bardziej bolaly mnie piersi, na nastepny dzien juz wszystko minelo, juz robilam dzis test ale puki co negatyw, a u ciebie jak masz jakis cien to raczej ciaza a ile po owulce ten test robilas

Gość gość
i jak dlugie masz cykle ja 28 dni

Gość gość123x
Robiłam 11 dni po owu. Ale nie robię sobie wielkich nadziei, mężowi nawet nie pokazywałam bo pewnie by nic nie zobaczył :P

Gość gość123x
aha a cykle 28-30 dniowe ale ten chyba będzie 30.

Gość gość
ale wy się nakręciacie....

Gość gość
jak masz taka slaba kreske to masz ciaze, zobaczysz, jutro rano napisz po tescie jaki ci wyszedl z poranego

Gość gość
Wytrzymajcie po prostu do dnia @. Zrobicie wczesniej,bedzie negatywny i zaraz namnoza sie tematy: czy test zrobiony negatywny przed terminem @ jest wiarygodny?

Gość serotkaa
Dokładnie 26 stycznia test ciążowy wykonany 9 dni po owulacji pokazał u mnie drugą kreskę - z tym, że po 5 min kreski nie było, a pojawiła sie po dłuższym czasie, czyli niby test nieważny... Następnego dnia rano, czyli 10 dni od owulacji druga kreska pojawiła się już w przepisowym czasie. Było to 4 dni przed przewidywaną @. Cykle mam regularne, 28 dniowe. Owulacja wiem kiedy była na 99% bo robiłam testy owulacyjne + pomiary temperatury. Testy miałam z allegro. Nie wiem jaka czułość, nie było napisane.

Gość gość
a mnie zasatanawia bo od owulacji mialam bolace piersi, okolo 5-6 dni po owulacji takie klucie w macicy i od tego czasu bolace jajniki a teraz jestem 4 dni przrd okresem i wlasciwie te bolace piersi ustaly i jajniki tez a zazwyczaj u mnie kilka dni przed okresem jest napiecie , czy w takiej sytuacji jest jakas szansa, chociaz test mi pozazal wynik negatywny?

Gość gość
gosciu , mialas powtorzyc dzis rano i co ci wyszlo?