Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

coraz wiecej czarnych plastikow zauwazylem

Polecane posty

Gość gość

Blondi odeszly do lamusa. Teraz rzadza czarnule z doczepami i koniecznie prostymi wlosami, do tego brwi od kreski, krechy na oczach z takimi ogonami na kacikach oczu, szminka w kolorze ciala czy pudrowego rozu, zamaly stanik aby biust powiekszyc,solar, odstajace posladki w leginsach. Dziewczyny to jest okropne!

Gość gość
Jakby bylo okropne to faceci by sie na ich widok nie slinili.

Gość gość
Mnie się generalnie podoba :D Niekoniecznie w każdym wydaniu, ale czarne zawsze lubiłem.

Gość gość
Sorki, ale klonów nie lubię. Blond mało spotykany, przez to jest mega seksowny ;)

Gość gość
To jest takie gadanie, klonów nie lubię. Zawsze była jakaś moda i jakieś naśladownictwo. Komuś jest w czymś lepiej, innemu gorzej, chociaż uparcie naśladuje.

Gość gość
Slinia sie tylko dresiarze. Prawdziwych mezczyzn kreca pielegniarki - wszystko zakryte ale odsloniete nogi lub bibliotekarki - skromne w kujonkach. Ja tez lubie czarne wlosy ale te dziewuchy o ktorych piszesz z natury sa blondynkami, czern im nie pasuje to musza sie opalic bo wygladaja blado. Zauwaz ze wszystkie te czarnulki maja blond dzieci. Nam facetom zawsze podobalo sie to czego nie maja inni np rude wlosy.

Gość gość
"za mały stanik żeby biust powiększyć"? Ke?

Gość gość
Żeby było zabawnie to teraz metalówy farbują się na blond, równowaga w przyrodzie :P

Gość gość
Jest typ brunetek, nawet czarnowłosych, które mają jasną skórę, są wręcz blade. Ja nie lubię rudych, nie bardzo mi się podobają. Pielęgniarki mnie też nie kręcą. Do bibliotek chodzę od lat i widziałem ze dwie, no może trzy ciekawe dziewczyny, poza oczywiście odwiedzającymi. Naprawdę, gusta są różne i bardzo dobrze.