Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mezczyzni zmieniaja sie po slubie

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to czy jak ktos byl chamem, za duzo pil, albo sa czasem tacy ktorzy traktuja kobiety jak smietniki bez grama szacunku I jakims cudem wezma slub to czy tacy maja szanse sie zmienic, duzo wad widac przed slubem tylko kobiety majac rozowe okulary tego nie widza albo moze niechca widziec, a moze maja nadzieje ze facet sie zmieni na lepszego, co myslicie bo moze czasem warto sie zastanowic jak to bedzie przez nastepne lata jak bedziemy po slubie

Gość gość
jesli się ma zmienić to tylko na gorsze.Jesli przed slubem nie szanuje kobiety to po slubie tym bardziej.Tylko naiwna, zakochana kobieta mysli,że po slubie faceta zmieni albo on sam sie zmieni

Gość gość
ja jestem mezatka ale moj maz jest naprawde kochany, jestesmy 5 lat po slubie moze nie dlugo, ale widzialam je wszystkie wady przez slubem, nie sa az takie wielkie, da sie z nimi zyc, ale nadal one sa, I jak np. duzo mi pomagal I wspieral taki jest nadal, wogole sie nie zmienil...wiec wydaje mi sie ze facet jest taki sam, ten w porzadku taki bedzie a cham zostanie chamem, ale moze istnieja jakies wyjatki

Gość gość
Zmieniaja sie w niewolnikow i wzamian dostaja d**y raz w miasiacu po wyplacie:-(

Gość gość
chodzi o to czy jak ktos byl chamem, za duzo pil, albo sa czasem tacy ktorzy traktuja kobiety jak smietniki bez grama szacunku I jakims cudem wezma slub to czy tacy maja szanse sie zmienić x Nie rozumiem was kobiet jest pełno wartościowych, porządnych mężczyzn szanujących kobiety, niepijących, niepalących, gentelmenów i to u Nas w Polsce a wy ciągle ciągniecie do jakiś oprychów, bad boyów, drani, dupków czy innych buraków.

Gość gość
nie, ale zawsze sie zastanawialam czy jak facet tlucze kobiete, rozchodzi sie a potem ma inna, to czy ta nowa tez bije czy moze sie zmienia

Gość gość
tak zmienia, bije drugą mocniej facet który jest agresywny nigdy się nie zmieni

Gość gość
moja kolezanke facet bil 10 lat, nie mielsi slubu, dzieci, ale ona nic soba nie reprezentowala, zero pracy, niezadbana, ciagle obgadujaca ludzi I jego rodzine, wiem wiem to nie jest powod do bicia, ale rozeszli sie, on poznal przeciwienstwo tej mojej kolezanki, kobieta dobrze wyksztalcona, piekna zadbana, I maja dziecko, moze jej nie bije, moze ona nawet nie pozwala mu na przeklenstwa nie mowiac o czyms wiecej, sama nie wiem

Gość gość
11:43 piękna i wykształcona i co z tego jak ma męża damskiego boksera

Gość gość
nie, kobiety za to sie zmieniaja

Gość gość
tylko, że ten agresywny, wulgarny bijący kobietę mężczyzna będzie męski w oczach kobiet :(

Gość gość
damski bokser moze sie zmienic, przykladem jest moj ojciec, z moja matka sa razem ponad 40 lat, ale przez pierwsze 6 lat malzenstwa bil moja matke, ona od niego nie odeszla co mam jej za zle, bylam mala I pamietam jak przez mgle ale widzialam ja czasem lezaca na ziemi, tylko wtedy nie wiedzialam czemu, doroslam to zrozumialam, potem przestal ja bic I pic bo mu alcohol odbieral rozum, wiec sie zmienil tylko nie wiem czy bym chciala czekac az facet sie zmieni przy tym bijac mnie nawet jak bym byla w ciazy, pytala matke czemu od niego nie odeszla to powiedziala ze ona wiedziala ze on sie zmieni, szkoda ze byla dla niego workiem treningowym, a na zewnatrz jestesmy tzn rozina z dobrego domu

Gość gość
mój się zmienił na lepsze, ale on zawsze byl dobry

Gość gość
niektórzy są dobrzy przed ślubem, bo udają żeby kobieta wzięła z nimi ślub a po ślubie zmieniają się w kogoś innego

Gość gość
moj maz jest jeszcze bardziej kochany niz przed slubem, ale on nie mogl sie doczekac kiedy zostane jego zona:)

Nie, nie zmieniają się, tylko zrzucają kobietom rózowe okulary z nosa. Jak mężczyzna jest dobry, wartosciowy, przestrzegający zasad moralnych, to po slubie tez taki będzie, bo nie zejdzie ponizej pewnych standardów. Jeśli męzczyzna jest arogantem, poniża kobiety ogólnie, to i swojej nie będzie szanował. I nie ma znaczenia, czy to pierwsza zona, druga, czy trzecia. To kwestia osobistego poziomu i klasy mężczyzny.