Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest ryzyko?

Polecane posty

Gość gość

Witam Panie :) od 3 miesięcy stosuje tabletki antykoncepcyjne Sylvie 20. Nigdy nie zapomniałam o jej wzięciu a jeśli zdarzyła się odległość czasowa ( mało kiedy ) to do 20 minut. Jest to moja jedyna metoda zabezpieczenia. Podczas stosunku mój stały partner nie kończy we mnie. Tu pytanie do Was, czy powinnam się bać o nieplanowaną ciążę ? Czy ryzyko jest duże ? Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam :)

Gość gość
Praktycznie nie ma możliwości dojścia do zapłodnienia. Myślę, że powinnas byc spokojna i pozwolic partnerowi dochodzic w środku. Zadbaj o osłone do antykoncepcji, bo hormony mogą doprowadzic do powstania chorób zatorowo-zakrzepowych, osłabic wątrobę czy serce. Ja zażywam Harmonelle, która jest nie tylko dobrze skomponowanym kompleksem witaminowym ale chroni tez przed tymi najpoważniejszymi skutkami ubocznymi antykoncepcji hormonalnej.

Gość gość
kto nie ryzykuje ten w pierdlu nie siedzi stopka: ciciollinna to niezla doopa byla

Gość gość
Powinnaść bzykać się do końca.Tabletki cię zabezpieczają,ale nie zapominaj nie ma 100%antykoncepcji.Ryzyko trzeba ponosić.