Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile dostanę za złoty łańcuszek?

Polecane posty

Gość gość

Mam łańcuszek z białego złota. Nie wiem, ile waży, to był prezent. Wiem jednak, że kosztował około tysiąc złotych. Ile mi za niego mogą dać w skupie złota? Czy bardziej się opłaca w lombardzie?

Gość gość
Nie opłaca się, nawet 50% wartości nie dostaniesz. Sprawdzałam wartość łańcuszka za 500 zl -proponowali 50zl !

Gość gość
Masakra:( ja mam pierścionek do którego mam sentyment ale jest już trochę wygięty i ostatnio wyleciał o mi największe oczko,poza tym jest stary. Miałam zamiar go sprzedać ,dołożyć i kupić cos nowego ale jak takie ceny to ja chyba się nie zdecyduje bo by mi zaproponowali chyba z 2 złote

Gość gość
za 1 gram złota dostaniesz około 80 zł

Gość gość
Nie dostanie 80zl... idiotów w skupach szukają...

Gość gość 777
To prawda marne grosze się dostanie za sprzedaż w Lombardzie czy w skupie złota góra 25% Więc nie opłaci się sprzedawac złota. Lepiej miej go przyda ci się. Może sama komuś go podarujesz jeśli ci się nie podoba.

Gość gość
ja dostałam 80 zł za gram ale wiem ze zloto idzie teraz po ok 100 zl. problem w tym ze nikt ci tyle nie chce dac a jesczze jak ejstes malolat to wogole ci wcisna kit. Ponizej 80 zł za gram nie sprzedawaj. To i tak malo

Gość gość
jak ja sprzedawałam złoto to dostałam 80 zł za gram

Gość gość
Próbowałam go sprzedać na aukcjach internetowych, ale nikt nie chciał kupić :( To mnie pocieszyliście...