Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaniedoswiadczona

musze sprobowac czegos nowego, mam ku temu okazje, ale...

Polecane posty

Gość onaniedoswiadczona

Witam ! Od jakiegoś czasu znam pewnego faceta. Czasem się spotykamy...ostatnio pierwszy raz poszliśmy do łóżka, ale ja oczywiście musiałam co nieco zepsuć...tzn. trochę byłam skrepowana i sztywna bo wiem, ze on lubi zdecydowane, pewne siebie kobiety. A ja wogole nie byłam przygotowana na ten sex :/ chciałabym go zaprosić i mu to wynagrodzić, zaskoczyć a przy okazji spróbować wreszcie czegoś nowego, innego niż sex w nocy pod kołdra...tylko nie wiem jak to zaaranżować. Ubrać jakas seksowna kiecke ? Szpilki ? Nie wyglupie się w domu w takich ciuchach ? :D no i dobrać się do niego od progu nim zdąży do porządku zdjąć buty ? Czy jakoś inaczej, dajcie jakiś pomysł, proszę :)

Gość gość
Halo ludzie, ja poważnie pytam...

Gość gość
Ale jesteście pomocni... :/

Myślę, że Twoje pomysły są trafione w 10tkę, fajna kiecuszka, stringi i szpilki to afrodyzjak na każdego chłopa ;)

Nie wiem, pewnie to wina niedokładnego opisu znajomości, ale bawi mnie trochę "czasem się spotykamy, zgwałcę go w progu mieszkania", wybacz :D Ja tylko uważam że nie ma co robić czegoś wbrew sobie, bo wyjdzie nienaturalnie i będzie ci wstyd. Rób tak, by mieć komfort a pójdzie dobrze.

Gość gość
Właśnie nie chce niczego robić wbrew sobie, mam ochotę na fajny sex inny niż zwykle, w koncu chce coś zmienić w swoim życiu erotycznym...tyle, ze nie chce zrobić z siebie idiotki :D No spotykamy się czasem bo to nie jest jakiś związek póki co. On generalnie pracuje w Niemczech i w PL jest raz na parę tygodni. Wtedy gdzieś razem wychodzimy lub wpada do mnie ;) teraz jest jeszcze kilka dni tutaj i chce przed wyjazdem jego zrekompensować mu ten średnio udany sex :P

Gość gość
A przy okazji też sobie zrobić dobrze, bo chyba im bardziej go podkrece tym lepiej dla mnie :P

Trudno mi sobie wyobrazić, żeby facet któremu otwiera drzwi seksownie ubrana kobieta, pomyślał sobie "idiotka";-)

Gość gość
Szpilki i pończoszki do tego skromna prześwitująca miejscami kiecka i nie ma mowy żeby się oparł. Mówi ci mężczyzna.

To tak jak w tym dowc***e ... mąż wszedł do domu, miałam już na sobie seksowną, skórzaną bieliznę, czarne szpilki, pończoszki i skórzaną maskę na twarzy. Kiedy mnie zobaczył, powiedział "co na obiad, Batmanie?”

Gość gość
Haha kawal dobry :D ale na szczęście my się sobie jeszcze nie znudzilismy jak to bywa w malzenstwach, no bo kiedy miałoby do tego dojść ? :P

Gość gość
Tyle, ze ja nie chce zrobić z siebie Batmana tylko seksownie i kobieco się ubrać ;)

Gość gość
Najbardziej lubię moja mala czarna kiecke tylko czy to nie jest zbyt oklepane ? :P

Mała czarna to klasyka, nigdy się nie oklepie:-D no i zawsze pod nią możesz założyć coś bardziej ekstrawaganckiego;-)

Mam wrażenie, że bardziej pociąga to, co nie jest podane na tacy. Ale nie jestem mężczyzną, mogę się mylić:-P

Gość gość
Powiadają, że kazda kobieta mala czarna powinna miec w swojej szafie :D no bieliznę mam rosną wiec moze cos ciekawego ukazać się jego oczom po zdjęciu kiecki :P

Gość gość
rozna a nie rosną

a czy to jest podane na tacy, jak pod spódnicą? zresztą to ujmujące jak kobieta zapomni majtek, każdemu się czasem zdarza

Gość gość
Ponoc faceci lubią koronki kokardki i guziczki bo im się to kojarzy z rozpakowywaniem prezentu :D ale ja tam nie wiem :P chyba kwestia gustu ;)

gdybym ja przypadkiem "zapomniala" zalozyc majtek, to reszte wieczoru (o ile w planach mialaby byc kolacja i takie szmery bajery) spedzilabym na stojaco 😴

Tylko nie przesadzaj z ilością tych guziczków, haftek i innych utrudniaczy dostępu;-) fajne jest takie powolne zdejmowanie opakowania i odkrywanie po kawałeczku zawartości, ale jeśli trwa ono zbyt długo, bardziej denerwuje niż podnieca;-)

Gość gość
Nie no wiadomo, wszystko z umiarem :D nie obwiąże się wstazka cala przeciez ha

Czy ja wiem... Obwiązanie się wstążką, nie zakładając niczego więcej, to też jakaś opcja:-D karnawał jest:-P;-)

Gość gość
Chciałbym, zeby jakas panna zrobiła mi taka niespodziankę ! Możesz mi wierzyć, facet bedzie zachwycony :D

Możesz sam się jej objawić nago ze wstążeczką na stojącej pałce. Kobiety lubią być zaskakiwane i zdziwione otwierają usta. Takie niebanalne pomysły działają.

Gość gość
Gospodarz nie bądź bezczelny. Nie kazda kobieta od razu otwiera usta ! Do tego to jest raczej potrzebne większe zaufanie, zeby aż tak bardzo zbliżyć się z facetem. Moja znajoma pierwszy raz zrobiła dobrze ustami mężowi po 4 latach małżeństwa.