Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dla dziewczynki Kalina

Polecane posty

Gość gość

co myslicie

Gość gość
Ty zakwitniesz różą, a ja kaliną....... taka piosenka ludowa mi się przypomniała :) Piękne imię :)

Gość gość
Kalinka , kalinka kalinka maja hahaha

Gość gość
mi się nie podoba, ale przecież nie wszystko każdemu się będzie podobac.

Gość gość
Kalina jest takie nazwisko

Gość gość
a ja znam kobietkę o tym imieniu. nawet, nawet

Gość gość
to zależy jak się to komu kojarzy, ja w swoim życiu znałam tylko jedną Kalinę, rocznik 84. No i jakby to powiedzieć... średniej urody dziewczyna.

Gość gość
To imie byla wsrod moich faworytow. Ale potem dwie znajome tak nazwaly corki. Nadal bardzo mu sie podoba. Jest tez coraz popularniejsze jak Kornelia.

Gość gość
Ruskie albo jak jakiś krzak

Gość gość
Jak dla mnie super. Ładnie brzmi i jest niepowtarzalne!

Gość gość
Lepsze niz julia maja lena nikola itp. Ale troche pretensjonalne

Gość gość
Ładne.

Gość gość
Mi się bardzo podoba :) Też tak dam na imię jak będę miała córeczkę :)

Gość gość
Piękne imię wg mnie :) Ja bym chciała swoją ewentualną córkę nazwać właśnie Róża, Kalina albo Liliana :) tylko się mąż nie chce zgodzić :P

Gość gość
Bardzo mi się podoba :)

Gość gość mania
uważam że skrzywdzisz takim imieniem dziecko imie jest brzydkie, w Polsce niepopularne, jest to Rosyjskie imie a może byc wojna z Rosją, chyba widzisz co się dzieje na Ukrainie w Polsce tak nazywa się krzew! To tak jakbys dała na imię Akacja!!! Imię Róża tez ochydne. Mam w sąsiedztwie małą Kalinę, matka jest tłumaczką języka rosyjskiego, i tak dała ale mi sie nie podoba to imię, wszyscy się pytają jak mała ma na imię a jak słyszą że Kalina to się tylko usmiechają bo nikt nie ma odwagi powiedzieć że jest to brzydkie imię a niektórzy mówią Karina bo żle usłyszeli znam też małą JAgodę, też uważam że rodzice tym imieniem skrzywdzili tą małą, nikomu sie nie podoba a jogoda w polsce zawsze kojarzyć sie bedzie z owocem taka prawda, nawet u nas w Małopolsce kojarzy się z owocem, choć my na joagodę, ten czarny leśny owoc akurat mówimy borówka i na południu to jest zawsze bedzie borówka, ale w innych regionach jagoda to owoc i raczej sie nie daje takich imion

Gość gość gościowi gościem
ładne imię :) moi znajomi niedawno tak nazwali córkę, ale fakt oboje są po filologii ros :D A pamiętacie aktorkę Kalinę Jędrusik? :P to suczka była dopiero :P :P

Gość gość
dziś ciebie to w ogóle rodzice skrzywdzili, że cię zrobili. Dla ciebie jest brzydkie to imię, a dla innych jest ładne, bo wyobraź sobie, że nie ma jakiegoś ogólnego nakazu co ma się podobać, a co nie i nie ty to ustalasz. Piszesz, że imię jest brzydkie ale wypowiadaj się za siebie, a nie objawiasz to jak jakiś dogmat :o a juz te dyrdymały o krzywdzie i nadawaniu imion co gdzie się z czym kojarzy to mnie wybiły totalnie, popłakałam się ze śmiechu :D twoje zdrowie :classic_cool:

Gość gość
może byc wojna z Rosją, xxx nie będzie wojny polsko- rosyjskiej kretynko :D

Gość gość
Imię Róża tez ochydne xxx oHydna to jest twoja ortografia :) no i kto to ustalił, że imię Róża jest brzydkie? jest jakieś rozporządzenie ministra w tej sprawie? Mnie się bardzo podoba jak będę kiedys miała córkę to też jej tak dam na imię :D Pochwal się jak ty masz na imię, a zapewniam cię że też znajdzie się ktoś kto powie, że brzydko :D