Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronikaaaa123

Pomocy!!

Polecane posty

Gość Weronikaaaa123

Jestem młoda i głupia! Mam 13 lat i ogoliłam sobie " wąsik" nad górną wargą :/ Jestem brunetką a jego było bardzo widać i mi przeszkadzał, czułam się jak dziadek... Ogoliłam go maszynką jednorazową... Masakra... Nie mówcie mi, żebym poszła z tym do mamy, bo jej nie mam.... Pomocy, tata mi powiedział, że da mi na jakieś plastry co znalazłam na allegro do depilacji twarzy... Ale nie wiem jakie wybrać... Boje się, że odrosną mi na jutro jakieś wąsy a mam iść do szkoły ;v oszczędcie mi komentarzy typu: jesteś głupia, tak się nie robi itd.. Pomocy naprawdę się boje.. Żałuje tego i chce cofnąc czas...

Gość gość
Jak zacznie odrastac przecieraj wodą utlenioną, zeby nie był ciemny. Potem poczekaj az bedzie miał około 2 mm i idz do salonu kosmetycznego depilację pastą cukrową. Zapłacisz parę złotych, a będziesz miec spokój na 2-3 tygodnie. Poza tym wąsik będzie odrastał o wiele słabszy.

Po jednym zgoleniu nic ci nie będzie. A tak ogólnie powinnaś porobić jakieś badania hormonalne

Gość gość
dokładnie jak ktoś napisał przecieraj wodą utlenioną, ale lepiej silniejszą niż 3 % a potem możesz kupić plastry z woskiem do depilacji, znajdziesz w rossmanie, koniecznie takie do twarzy

depilacja to jedno ale problem leży "głębiej" coś musi być nie halo z hormonami ze w tym wieku takie owłosienie