Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mójtyp

Jaki mam typ urody? (wiosna,lato...)

Polecane posty

Gość mójtyp

Hej dziewczyny Czy jest może tutaj ktoś kto na podstawie opisu potrafi stwierdzić jaki mam typ urody? Męczy mnie to od kilku dni, a na podstawie opisów, quizów itp. w internecie nie jestem w stanie stwierdzić czy mam ciepły czy zimny typ i jaki konkretnie, łącznie z podtypami, np. zgaszone lato. Jeśli któraś z was się na tym zna, proszę o pomoc. Mój opis: 1. Włosy naturalne ciemne, brązowe, trudno określić czy mają jakieś złote refleksy. Brwi też ciemne. 2. Oczy zielone, powiedziałabym że szarozielone, bo nie jest to głęboka zieleń ani jasna na pewno. Bez złotych plamek w środku, obwódki dookoła źrenicy też raczej brak. 3. Dużo pieprzyków, ciemnych, w różnych odcieniach brązu oraz piegi, które jak dla mnie są jasnorude. 4. Cera blada, skłonna do mocnego różowienia się pod wpływem zimna, czy też słynny "burak" na twarzy, gdy się zestresuje. 5. Włosy wcześniej farbowałam na ciemną czekoladę, jednak wyglądałam blado strasznie, obecnie mam farbowane na kasztanowo-rude coś i przy nich moja twarz się rozświetla, jest mniej blada i dużo osób mówi mi, że wyglądam z nich o wiele ładniej niż w takich ciemnych, jednakże z racji tego że zawsze myślałam, że jestem zimą to farbowałam na ciemno. Błąd. 6. Co do makijażu: -czerwone, ostre różowe itp. szminki całkiem mi nie pasują, wyglądam w nich okropnie (a przecież zimom jest w nich tak ładnie! :p ), pasują mi za to jasne róże, niekoniecznie mdłe pastele, jasne brązy w stylu rimmel birthday suit. -z cieni do powiek, dobrze mi w brązach, np smokey eye zrobione z brązów, za to czernie i szarości odpadają. W fioletach i różach wyglądam jakby mi ktoś popodbijał oczy :) 7.Ubrania: -lubię czerń, ale wyglądam w niej blado, w białych też nie jest mi do twarzy, za to wszyscy mówią, że mi ładnie, gdy założę róż, ale niekoniecznie pastelowy, ani nie wściekły -dobrze się czuję w zieleni, ale nie jasnej i tak samo jest z niebieskim-szafir mi pasuje -fioletowy-ok 8. Moje żyły- temat trudny, bo nie wiem czy są bardziej niebiesko fioletowo, czy zielono fioletowe. Jeśli któraś z was na podstawie tego opisu potrafi mi powiedzieć jaki mam typ urody, to byłabym wam bardzo wdzięczna :)

Gość gość
To wyglądamy tak samo, jakbym czytała o sobie. Tylko ze ja mam oczy takie typowo polskie- jasnoniebieskawe. I też przez lata się łudziłam żem zima, bo taki typ urody bardzo mi się podoba- chłodna królowa. Ale czas się pogodzić, ze jestem zwykłą wiosną auuuuu

Gość gość
Chyba wiosna

Gość gość
Kurcze popatrzyłam sobie na you tube i jednak jestem zimą

Gość gość
o boże, nie macie innych problemów...