Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kingaa1704

Kolor włosów .... pomóżcie

Polecane posty

Witam, mam problem odnośnie wyboru farby do włosów. Otóż chcę się przefarbować na jasny blond, a nawet platynowy ale nie wiem jaką farbę wybrać aby włosy nie były żółte, obecnie mam ciemny blond z dość dużymi odrostami, zbliżony do tego : http://img.szafa.pl/forum/0/foto_cache/2f3/e5f/30a/d09/e91/2d2/bdb/543/283/c24/84_500x640.jpg . Co możecie mi polecić, zaznaczam że miałam włosy rozjaśniane i stąd te odrosty, mój naturalny kolor to bardzo ciemny blond.. Co powiecie o farbach wellaton lub garnier ? :)

Gość zyczliwa28lll
nie radzę ci samodzielnego farbownia wlosów....to ogromne ryzyko. farby drogeryje nie sa tak dobre jak te od fryzjera. Przechodzilam przez tą mekę jakies 5 lat (od liceum po studia),ale zmadrzalam i juz nie farbuję sama. Moj naturlany to ciemny blond tez sobie rozjasnialam 5 lat na platynę...stosowalam wszsytkie chyba mozliwe farby i rozjasniacze i efekt nigdy nie byl taki jak chcialam. Niemal zawsze wychdozil kol.kurczakowy,a wlosy byly kruche i spalone. a juz tymbardziej jak masz odrosty to samodzielne farbowanie tego jest mega trudne. (probowałam garniera,loreala,paleete ,joanne,londe itp.). Lepiej juz dac to 100-150 zl za dobregp fryzjera niz pozniej plakac w domu i miec spieprzone wlosy.