Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rajski ogród

Polecane posty

Gość gość
dlatego te frajerki nie pogonią wilka, bo na mailach dały jakieś info o sobie i boją się że ten psychopata to wykorzysta. Muszą być grzeczne

Gość gość
Głupota ludzka nie zna granic.Zwłaszcza w internecie.

Gość midsummer eve
Żadnego info o sobie wilkowi nie dałam, więc łam sobie główkę dalej gościu :) 🖐️ Witam, jak tylko na moment :)

Gość gość
wilk1946 2015.01.03 @Wiedzmy I zeby byla jasnosc Wilk nie odchodzi z tego tematu po prostu z Muszka i EVE nie bede gadal i tyleusmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif wilk1946 2015.01.03 @Muszka Taka kumpela ktorej nikt nie traktuje jako obiektu erotycznego mozna z nia pozartowac ale nawet nie jestesmy jako mezczyzni soboe wstanie wyobrazic seksu z nia jest zupelnie aseksualna dla nasusmiech.gif

Gość gość
do autora-- no to widzę że zaszalałeś :P no proszę, proszę

Gość gość
eve, wy/p/i/e/r/d/a/l/a/j

Gość gość
Gościu, ale po co to wklejasz, mnie wilk ekskomunikuje średnio raz na miesiąc, traktuje to tak samo poważnie jak fochy pięciolatka ;)Cześć, CiZ :) 🖐️A teraz muszę spierdalać (pomarańcza mi kazała) :classic_cool: Ale zajrzę zaraz w wolnej chwilce :P

Gość gość
Akurat Ty Eve, zawsze lizałas i bedziesz lizała jajka wilkowi.:-ODruga CiZ która zapomniała sie wylogowac i napisała na temacie wilka(juz skasowany post):-).Na szczescie wadi i muszka poszły swoją droga. Wilk teraz nęka Nową,przedtem Silenie,ciekawe która bedzie nastepna.:-O

@Nowa Ty moja zadziorna Goralska duszo uwielbiam cie za ta zadziornosc. Wilk nie mowi ze wie cokolwiek co sie zdarzylo miedzy wami bo nic nie wiem. Widze tylkozakochanego po uszy faceta ktory popelnia wszystkiemozliwe bledy zeby nie zdobyc Twojege Serca Umslu iCip/ki. Nie tylko u was jestes silidarnosc jajnikow u nas jest solidarnosc cojones:) Zlosc sie dalej na Wilka rzucaj we mnie talerzami ale pamietaj jak Wilk konczy takie klotnie. Stane przed Toba i powiem nowa jak cudownie wygladasz jak sie zloscisz wezme wsilne Goralskie ramiona Drwala i zamkne ci usta jedny dlugim namietnympocalunkiem do utraty tchu a Ty mi ulegniesz ibedzie ci dobrze zta ulegloscia. Pozniej wezme na rece jak mla dzieewczynke izaaniose dosypialni jak zdarzymy w cowatpie ale moze przed kominek na owcza skore damy rade a tam bedzie juz tak:) Klotnia Nowej i Wilka:) http://www.redtube.com/604049

Gość gość
tłumaczą się że mają słabość do Wilka bo co mają zrobić? Wirtualnie mu loda robiły, maile wymieniały -to teraz nie mogą mu fiknąć, bo Wilk się zemści i informacje wypłyną :D

Gość gość
Kolejny temat zjechany przez wilka :-O

Gość gość
Wilk, nie wiesz kiedy skończyć, ty stary imbecylu. Nowa, nie bój się, każdy popełnia błędy :P

Gość gość
Olejcie tego trolla wilka, i jego sekretarkę Eve,innej rady nie ma.:-O

@EVE Wiem ze jestesmy jak stare malzenstwo co sie wiecznie rozchodzi i wraca do sibie srednio raz namiesiac. Ale Ja sie obrazam na powaznie jak dojrzaly mezczyna nie 5 latek. Ale zawsze sie godzimy:) Obiecalem ci kilka filmow dla uleczenia Twojej "amnezji" z naszego wspolnego wyjazdu na tydzien do Bacowki o to pierwszy z nich:) Zaczelo sie w kuchni a pozniej juz jakos tak samo poszlo za wiele to my nie ugotowalismy wspolnie:) Byly pewne obiektywne przeszkody ktore nam to uniemozliwialy:) Stare czasy Wilk i Eve tydzien w Bacowce http://www.redtube.com/823325

Gość gość nowa97
Posłuchaj uważnie bo nie lubię powtarzać.... Czy ciebie to już do końca p****alo? Spoko chcesz pisz na tych swoich tematach o tym rznieciu i czym tam chcesz ale widać ze tobie juz całkiem przesłanie sex rzeczywistość. Miłość to miłość a sex jest takim dowodem. A ty p********z w kółko to samo... Nie mozesz normalnie? Na co mi ten film człowieku myślisz ze normalna osoba pójdzie z obcym do łóżka no myśl trochę żarty żartami ale przej***les sobie. Ciągle wytykasz jakieś intrygi coś klepiesz... Daj spokój. i na temat autora się nie wypowiadaj

Gość gość
Nowa, dawaj, pokaż nam też !

Gość gość
pewnie ze spałowac tego durnego wilka.

Gość gość
jak nie 8, to wilk :-O Który troll gorszy?

Gość gość
Kto zapchał?