Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rajski ogród

Polecane posty

Gość gość
....

Gość gość
..

Gość gość
...

Gość gość
ja p*****le

Gość gość
hopla

Gość gość
Gościu od przeklejania wszędzie swoich światłych postów (zachwycasz się nimi? :P ) - mówiłam już, że z wilkiem jesteśmy znajomymi z forum i nic nie miałam mu nigdy przyjemności lizać (i vice versa) ;) :D Podłożem też żadnych moich kontaktów z osobami z forum nie jest lęk, bo niczego nie mam powodu się obawiać :) Nawet jeśli komuś zaufałam na priv (akurat z wilkiem nie mieliśmy tej okazji i raczej mieć nie będziemy :) ), to nie są to osoby, które cokolwiek by z priva zdradziły :) Także rozmawiam z kim chcę i dlatego, że chcę (a nie rozmawiam, gdy nie chcę), to jedyny powód i nie będę podążać za niczyimi żądaniami :)Wilku, oczywiście nawet nie odpalam Twojej improwizacji z mojej amnezji, szkoda czasu na konfabulacje :) 🖐️Uciekam, ale zaraz wpadnę w przerwie :P

Gość gość
znow jakies intrygi wymyslil pan W.?

@CiZ Masz 100% racje jestesmy tutaj na takich samych prawach:) A masz ochote mi powiedziec zebym "wypierniczal":):):)???

Gość gość
na takich samych, znaczy na twoich Wilku ?

Gość gość
Ciekawe co odpisze Ciekawska...

Gość gość
nic nie odpisze, bo pisała, że z nim nie gada

Gość gość
Eve, nie pisałaś? Dałabym sobie ręke uciąć, że pisałaś, że wyslesz mu swój seksowny avatar.. to jak to jest?

Gość gość
Czy Muszka to MMartha ? :P

Gość gość
gość dziś Już Ci wyjaśniam, jak to jest (a co mi tam) :) Kontakt mailowy nie oznacza od razu kontaktu prywatnego, z wchodzeniem sobie wzajemnie w życie osobiste, można wymieniać formalne maile lub gadać o pierdołach (niemożliwe, nie? ;) ). Uwierz, to tylko w twoich brudnych myślach ludzie nie mogą normalnie rozmawiać prywatnie o zwykłych rzeczach :) Ale czuję się doceniona, że tak śledzisz moje wpisy :D

Gość gość
Wilku co sądzisz? Muszka to MMartha ? :P

Gość gość
Także zachowaj rękę, będzie ci jeszcze potrzebna (wiesz do czego :P ). Nigdy nie mówiłam, że nie nie mam kontaktu z wilkiem na @, mówiłam jedynie, że nie jest on osobisty :) Ot, i cała straszna tajemnica ;)

Gość gość
skądże znowu :P mail to nie jest prywatna rzecz :) dla mnie tak, ja się z laskami z którymi mnie nic nie łączy mailami nie wymieniam, cała różnica. miłego dnia.

Gość gość
Wilku, no odpowiedz, czy uważasz, że MMArtha to wcielenie Muszki, jeżeli nie to uzasadnij, jeżeli tak to też uzasadnij :D:D

Gość gość
Nie lubie cie eve i nie lubie wilka. JESTEŚCIE obydwaj narcystyczni i idealnie pasujecie do siebie. Tak wiec wilku castting zakonczony. Biedz eve :-D

Gość gość
gość dziś Oczywiście gościu, zapewne w pracy, szkole, imprezie, knajpie, kinie, na wakacjach również nie wymieniasz się żadną rozmową z kimś, z kim Cię nic nie łączy ;) To gratuluję kontaktów społecznych i wyczucia absurdu :P Tak, jest między nami spora różnica, bo ja rozmawiam również z ludźmi, z którymi mnie nic nie łączy :) Również miłego dnia i śledź mnie dalej, będzie fajnie :P :D

@gość dziś Proponuje proste zadanie na myslanie abstrakcyjne. Zapomnij na chwile ze Prawo ktore wklejam ci ponizej stworzyl Wilk. I napisz ale bez obelg i bicia piany konkrtetnie merytorcznie z ktorym z punktow sie nie zgadzasz i dlaczego oraz zaproponuj wtedy wlasne zasady tak krotko jak Ja albo mozesz dlugo jak wolisz jakie mialy by obowiazywac na ERO zeby kazdy mial tu swoje miejsce do ktorego wpada z przyjemnoscia . Jasno definiujace te problemy ktore ja poruszam w swoim prawie jak je rozwiazac. Prawo Wilka na ERO 1. Na temacie rzadzi niepodzielnie jego Tworca on wyznacza jego cele, zasady, klimat i decyduje kto jest a kto nie mile widziany 2. Jak komus jakis temat nie pasuje to ;2.1 Nie wchodzi na niego 2.2 Znajduje taki ktory mu odpowiada 2.3 Nie znajduje takiego zaklada wlasny

Gość gość
tutaj sie sledzi kogoś kogo sie nie lubi :P

@EVE i Wszyscy Dobra koncze zart:) Nie bylismy oczywiscie z EVE na tygodniowym wyjezdzie do Bacowki pelnym erotycznych uniesien:) Powiem wam jak jest miedzy Wilkiem a EVE to klasyczne spotkanie 100% Ekstrwertyka i 100% Introwertyczni. Ja sie domyslacie Wilk jest Ekstrwertykiem w tym zwiazku:). Dla Wilka po milej rozmowie na ERO i przejsciu na maila nie ma zadnego problemu zeby sie zdzwonic i umowic na wspolna kawe w realu najlepiej od razu wizyte w Bacowce. Ja wlasnie taki jestem:) Jestem ciekawy ludzi nie wierze w mozliwosc poznania sie na maila czy nawet telefon wierze w spotkania w realu w Bacowce wtedy ludzie nie moga o sobie klamac i nawiazuje sie autentyczne wiezi miedzyludzkie. Dla mnie takie spotkanie w realu jest naturalna konsekwencja tego ze ktos mnie zaintersowal na ERO. To naturalny sposob komunikacji od 250 000 lat od kiedy istnieje ludzkosc. Te wszystkie maile telefony jesli jest mozliwy real a my go takim kontatem zastepujemy to jest cos sztucznego moze stanowic tylko ulomna proteze normalnego spotkania w 4 oczy w momencie jak nie ma szans na real ale wtedy najlepszy jest skype najbardziej zblizony do reala. Eve jest dokladnie moim przeciwiestwem dla niej przejscie na telefon niemowiac o spotkaniu wrealu to jak przplyniecie Atlantyku w plaw. Nie rozumiem do konca dlaczego tak wokol siebie krazymy to zupelnie nie ma sensu ale po prostu tak jest. Nie ma w tej relacji nic damsko meskiego zartujemy erotycznie bo jestesmy na ero jak dwojka znajomych taka jest tu konwencja zabawy. Ale zdradze wam w tajemnicy ze EVE obiecala rozwazyc ze czy na moj slub moze jednak przyjedzie:)

Gość gość
Tu jest jedna zasada Wilku- brak zasad. A ty wiekszość tych zasad które ustalasz sam łamiesz, więc wracam do pytania: Co z tą Muszką? Acha i co myslisz o panice Nowej na sam sygnał, że ktoś coś może ujawnić ?

Gość gość
Wilku , kogo uważasz za ciekawą osobę na ERO i dlaczego ?

Gość gość
Ciekawska z Eve, weźcie z soba wilka na jego temat, a nie rozwalajcie tego.Jak byłem przeciw 8, ale teraz bardzo dobrze że spamuje Wasze tematy.Chwała mu za to.

Gość gość
Ale błysnąłeś. Myślałeś, ze ktoś jeszcze wierzy ww Twoje wypociny? :D :D :D

Gość gość
Wilku jak znosisz te różne niepochlebne opinie o Tobie?

Gość gość
Ciekawe czy doczekamy się odpowiedzi w kwestii Muszki :)

Gość gość
Wilk\ w jaki sposób znalazłeś forum kafe i ero ? W jakich to było okolicznościach ?