Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rajski ogród

Polecane posty

Silena Oparłem, tylko się tak nie wierć, bo go przyjemnie stymulujesz i różnie może być;)

Silena Wręcz przeciwnie; podnosi się coraz wyzej, trzeba go przytrzymać, by nie wyskoczył na wierzch;)

Miałas racje Silena:) Umiesz się dostosować do psychicznych:D Jeszcze trochę a zostaniesz mianowana Ciotka. Tylko De to nie grozi. On zostanie naczelnym Fredem:D

Wadera Są tu lepsi ode mnie, gdzie mi się z nimi równać;) Przy nich, to ja mały fredzik jestem:D

De, Ty zbereźniku jeden :D Ja się tu trzęsę ze strachu,a Tobie tylko seks w głowie:classic_cool: Wycofam się ładnie na czworaczkach :D

Nie bądź taki skromny, De;) Wyprezysz się od czasu do czasu i będzie Fred jak się patrzy. Silena, jak to mówią w kupie sila:) Nauczysz się dziergac na drutach i spelnisz się w roli nie gorzej od reszty;)

Nowa Tylko nie wiem czy ten tytuł jest uznawany na tym forum?;D Spamerka i tak zaraz zaniży jego rangę:D

Gość gość
Pchaj w ciemno i poudawaj faceta chociaż tutaj wśród... Skoro tak o to walczysz.Żal.pl

Zaskoczę Cię Wadi ,potrafię robić na drutach,szydełku też,a nawet haftować:D

Zostawiam Was domorosli zbereznicy:) Nowa nie krepuj się tylko machnij nowy kącik dla ciotek. Weźmiemy druty w obroty:D