Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 za艂amana Madzia

nieudana koloryzacja ,prosz臋 o rady

Polecane posty

Go艣膰 za艂amana Madzia

witam Mam problem i to nie ma艂y.Chce mi si臋 plakac.. (nielubi臋 fryzjerow,nie stac mnie na nich).Dlatego niedawno Postanowilam przyciemnic wlosy sama,kupilam w promocji farb臋 Gariera-na pudelku byl fajny naturalny ciemny szatyn:((( skusialam si臋,gdyz myslalam ze Te gArniery to sa do艣c slabe....(mialam sprany kasztan). I co mi wyszlo? kruczo czarny NieNATURALNY GRANNAT:( Wygladam jak straszydlo:((( Przy mojej jasnej karnacji,jasnych oczach:( Mylam glow臋 3 dni z rzedu i nic.Dalej granatowe cieniutkie wlosy... W desperacji poszlam kupialam Trufle z Palletty.Trzymalam z godzin臋....nie zmienilo i koloru nic a nic. Pozniej kupilam ciemn膮 wisni臋...tez mi nic nie zmienilo. Prosze pom贸zcie,co mam zrobic?JAk to naprawi膰? czy da sie z tym cos zrobi膰?CZy fryzjer mi co艣 zaraadzi? Jestem juz gotowa na kazdy inny kolor byle nie ten granatowy:( Moze da sie z tego zrobi膰 jaki艣 orzech laskowy lub chocby refleksy???:(((

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
dok艂adnie, teraz to juz tylko fryzjer, szkoda, ze na pocz膮tku nie posz艂a艣 :( no ale m膮dry polak po szkodzie, jak to m贸wia, id藕 po prostu do kogo艣 dobrego, jak jeste艣 z moich stron to smia艂o mo偶esz uderzy膰 do salonu Strefa Pi臋kna w Gliwicach - http://www.strefa-piekna.pl/strefa-uslug/fryzjerstwo.html koloryzacja w艂os贸w czy dekoloryzacja to dla nich nie problem, sama mia艂am zrobione u nich w艂osy i jest rewelka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez tak mia艂am , we藕 sod臋 oczyszczona i oliw臋 zr贸b taka papk臋 , na艂贸偶 na w艂osy na kilka godzin potem zmyj szamponem , r贸b tak co kilka dni , troch臋 czarna farba zejdzie, ja z czarnej uzyska艂am czekoladowy br膮z po 3 razach.

Udost臋pnij ten post

No i dlatego nie powinno si臋 samemu farbowa膰 w艂os贸w. Farby ze sklepu nigdy nie wychodz膮 tak jak na opakowaniu. W salonie Vici na 艣w. Sebastiana jest fryzjerka, Pani Ania, kt贸ra genialnie farbuje w艂osy. Mi uratowa艂a w艂osy, na kt贸rych sama testowa艂am robienie ombre i wysz艂a masakra... Obci臋艂y艣my to siano i Pani Ania zrobi艂a farbowanie od nowa. Tym sposobem mam teraz przepi臋kny flamboyage na g艂owie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jedynym rozwi膮zaniem jakie przychodzi mi do g艂owy jest dekoloryzacja. Zabieg ten robi膮 np. na Krowodrzy w salonie Pure Diamond. Najlepiej podej艣膰 i si臋 doradzi膰 ni偶 co艣 samemu kombinowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰fryzjerka
Jest taka zasada ze farba farby rozja艣ni膰 nie mo偶na. Dekoloryzacja i dopiero na to nowy kolor. Dekoloryzacje mo偶na zrobi膰 w domu ale wymaga to sporej wprawy wiec odradzam. Id藕 do salonu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chyba tylko dekoloryzacja pomo偶e.. Nie chce Ci臋 martwi膰, ale mojej matce tez wyszed艂 w艂a艣nie taki kolor i nie mogla go niczym rozja艣ni膰, z ciemnego na jasny trudno jest przejs膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katie555
A mo偶e ombre? Albo flamboyage? Ja si臋 ostatnio po raz pierwszy skusi艂am na flamboyage i musz臋 Wam powiedzie膰, 偶e efekt rewelacyjny. Chcia艂am zrobi膰 sama ale troch臋 si臋 ba艂am, na szcz臋艣cie wyl膮dowa艂am na fotelu Pani Ani z salonu Vici (Krak贸w) i to by艂 strza艂 w dziesi膮tk臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szampon przeciw艂upie偶owy polecam myj tak kilka razy troch臋 pojasni a i polecam Ci aby艣 troch臋 go podtrzyma艂a. Fryzkerka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja par臋 dni temu trafi艂am do salonu Pure Diamond bo w innym salonie pani zafarbowa艂a mi w艂osy na 偶贸艂to. Na szcz臋艣cie uda艂o si臋 je uratowa膰, a przy okazji zrobi艂am sobie fajny zabieg piel臋gnacyjny ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kristie
Te偶 chodz臋 do Vici Clinic w Krakowie ale do Pani Eweliny Szu艂akiewicz. Bardzo serdecznie polecam Pani膮 Ewelin臋, 艣wietna fryzjerka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋ki za polecenie salonu Pure Diamond! Mia艂am beznadziejny kolor w艂os贸w i kompletnie nie mog艂am sobie z nimi poradzi膰. Fryzjerka dobra艂a 艂adny, troch臋 ja艣niejszy odcie艅 i bardzo dok艂adnie je podci臋艂a. Jestem mega zadowolona.

Udost臋pnij ten post