Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka Katowice

mam dość mojego faceta!

Polecane posty

Gość gość
No więc sama widzisz jaki to typ człowieka-uciekaj dziewczyno ,póki czas....naprawdę szkoda mi Ciebie....

Gość gość
Mój mąż też taki był-olewator i dwie lewe ręce-piwko ,burdel w domu,choćby miał się zabić na własnych brudnych majtkach-zmieniło się to,kiedy syn nam ciężko zachorował-uprał,ugotował,posprzątał-ale na Boga-nie czekaj na dzieci ,bo zostaniesz z nimi sama a on dalej będzie chodził z kolesiami na piwko.....będzie gorzej....

Gość gość
Mój mąż też taki był-olewator i dwie lewe ręce-piwko ,burdel w domu,choćby miał się zabić na własnych brudnych majtkach-zmieniło się to,kiedy syn nam ciężko zachorował-uprał,ugotował,posprzątał-ale na Boga-nie czekaj na dzieci ,bo zostaniesz z nimi sama a on dalej będzie chodził z kolesiami na piwko.....będzie gorzej....

Gość gość
wyjdz za niego:)po slubie na pewno sie zmieni

Gość gość
na gorsze....

Gość gość
Jak to jest, że jak chłopak, mężczyzna jest zaradny to nie ma powodzenia a takie lewusy mają?

Gość gość
Kobieta to takie coś ,że lubi matkować takim "biedactwom" z dwoma lewymi rękami-ale wszystko do czasu....

Gość majka Katowice
Wszyscy wokoło mówią mi ze za dużo od niego wymagam. Bo co? ! Bo chce z nim po prostu być od czasu do czasu? ! No to do cholery na czym ten zwiazek między ludźmi ma polegac? Że ja mam robić to co on ode mnie wymaga , a on ma robić to co mu się podoba? Mam dosc słuchania ze tak wygląda małżeństwo. Tylko ze ja nawet po ślubie nie jestem . A co do linku to zaraz go obejrzę. Dziękuję.

Gość gość
biedna, szkoda że trafiłaś na takiego typa. Masz rację, związek tak nie wygląda. Ja jestem już trzy lata po ślubie a razem mieszkamy pięć lat i mój mąż jest dla mnie super pomocą i wsparciem, a z kolegami na piwo chodzi, owszem, ale raz na kilka miesięcy. Więc radzę Ci poszukaj sobie takiego chłopaka, który będzie Ciebie traktować jak partnera, a nie służącą.

Gość majka Katowice
Bardzo bym chciała się od niego uwolnić... Mam nadzieję, że dam radę, bo inaczej wykończę się psychicznie.... Kiedyś była wesoła, pogodna , a teraz tylko narzekam i płaczę, każdego wieczora...