Gość gość Napisano Luty 2, 2015 jak u was było i jest nadal w małżeństwie , ja ze swojego doświadczenia zaobserwowałem ciekawe wydarzenia..poznaliśmy się młodo byliśmy długo w wieku ja 24 ona 21 pobraliśmy się rok później pojawił się syn prze pierwsze 2 lata między nami była bajka później zaczęło się coś psuć , kłótnie o byle co brak zrozumienia zazdrość....i tak jakoś dziwnie między nami było przez 2 lata, pojawiło się następne dziecko i już było pięknie ale znowu się psuło znowu obowiązki kłótnie a to o pieniądze a to o dzieci czy brak czasu..ale z czasem bywało co raz lepiej od ślubu minęło już 8 lat jesteśmy dojrzalsi , bardziej się rozumiemy i wspieramy jakby miłość na nowo kwitła może nie taka sama jak przed ślubem młodzieńcza ale mocniejsza dojrzalsza, zamiast się kłócic rozmawiamy , więcej razem się śmiejemy wygłupiamy. tak trwa już od kilku miesięcy i z dnia na dzień coraz bardziej realizujemy się jako partnerski kochający się związek który może na sobie [olegać i stwierdzam że ten czas kiedy było niefajnie to czas dotarcia miedzy nami zapoznania się ze sobą z charakterami , nauczyć się jak być ze sobą.. także jak u was było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach