Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

pierwsze lata małżeństwa i dalej

Polecane posty

Gość gość

jak u was było i jest nadal w małżeństwie , ja ze swojego doświadczenia zaobserwowałem ciekawe wydarzenia..poznaliśmy się młodo byliśmy długo w wieku ja 24 ona 21 pobraliśmy się rok później pojawił się syn prze pierwsze 2 lata między nami była bajka później zaczęło się coś psuć , kłótnie o byle co brak zrozumienia zazdrość....i tak jakoś dziwnie między nami było przez 2 lata, pojawiło się następne dziecko i już było pięknie ale znowu się psuło znowu obowiązki kłótnie a to o pieniądze a to o dzieci czy brak czasu..ale z czasem bywało co raz lepiej od ślubu minęło już 8 lat jesteśmy dojrzalsi , bardziej się rozumiemy i wspieramy jakby miłość na nowo kwitła może nie taka sama jak przed ślubem młodzieńcza ale mocniejsza dojrzalsza, zamiast się kłócic rozmawiamy , więcej razem się śmiejemy wygłupiamy. tak trwa już od kilku miesięcy i z dnia na dzień coraz bardziej realizujemy się jako partnerski kochający się związek który może na sobie [olegać i stwierdzam że ten czas kiedy było niefajnie to czas dotarcia miedzy nami zapoznania się ze sobą z charakterami , nauczyć się jak być ze sobą.. także jak u was było?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować