Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z moim wariatem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Wczoraj odbyłem swój pierwszy raz z kobietą. Można to zaliczyć do tzw. spontanicznych zdarzeń. To nie było planowane ale wyszło samo z siebie. Do sedna: kochaliśmy się bite 2 godziny, a dzisiaj po przebudzeniu odczuwam cholerny dyskomfort. Penis w ogóle nie reaguje na jakiekolwiek zewnętrzne bodźce, totalny brak wzwodu, jest straszliwie skurczony i lekko boli przy dotykaniu (nigdy czegos takiego nie przeżylem). Dodam jeszcze, że uprawialiśmy seks bez zabezpieczenia co było kompletną katastrofą, ale o ciąży nie ma mowy. Dodatkowo mam cholerne wyrzuty sumienia, że tak to się potoczyło (wtedy się nad tym nie zastanawiałem...). Co to może oznaczać?

Gość gość
na pewno to była kobieta???

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
dlaczego masz wyrzuty?

Gość gość
jakby to był facet to bym powiedział ;) mam 19 lat, wyrzuty hmm może dlatego, że nie chciałem żeby tak to się odbyło

Gość gość
może jest przesilony. 2 godziny bez przerwy to długo. obserwuj jutro, a jak nie będzie poprawy, to idź do lekarza

Gość gość
:p może partnerka nie była zbyt wilgotna? nie mam wielkiego doświadczenia,ale kiedyś tam z moim partnerem kochaliśmy się godzinami,i nie zgłaszał uszczerbku na zdrowiu :P