Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam ochoty żyć, wszystko przez mojego małego penisa

Polecane posty

Gość gość
Hym a we wzwodzie ile ma?

Gość gość
Nie martw się. Musisz znaleźć tylko dziewczyna z małą cipunia. Wyobraź sobie że są takie dziewczyny. To normalne jeżeli chłopak rodzi się z tak małym penis em to również rodzą się dziewczyny z bardzo małą cipka. Powodzenia w szukaniu :)

Gość gość
z 5 cm

Gość gość
oj, nie wierzę, to chyba photoshopomontaż...

Gość gość
Widziałem penis a w zwodzie 2cm. Więc nie przesadzaj. Taka natura.

Gość gość
to już niektóre kobiety mają większe łechtaczki niż ja penisa

Gość gość
Jeśli masz na prawdę tak małego to ci współczuję bo sam sobie nie wyobrażam życia z takim siusiaczkiem.Na szczęście mam sporą pytę hurra

Gość gość
masz się czym chwalić, chłopak ma depresję a ty go jeszcze dołujesz, nie możesz zrobić sobie jakąś operację plastyczną? chyba jest jakieś powiększanie? a jak spotkasz dziewczynę co cię pokocha to nie będzie patrzeć na wielkość tylko na ciebie

Gość gość
nikt nie jest idealny. popieram osobę wyżej. jak jakaś cię pokocha, to zaakceptuje.

Gość gość92
dajcie spokoj ze wszystkim da się żyć i zaspokajac w różne sposoby również. jeśli się kocha to nic tego nie zniszczy !

Gość gość84
...chyba tylko w przypadku kobiet aseksualnych albo z naprawdę małym libido. Wszyscy mamy jakieś ograniczenia. Nie którzy nigdy nie osiągną niczego w biznesie, nie będę nawet średnio bogaci, inni będą chcieli zdobyć jakiś wysoki szczyt, ale nie będą mogli, kto będzie marzył np. o karierze aktorskiej, ale nie będzie się do tego nadawał. Tobie natura poskąpiła narzędzia walki więc na front nie masz co iść.

Gość gość
co Ty czytasz 😠?! chyba ten problem nie dotyczy akurat Ciebie :P! dobrego dnia🖐️

Gość gość
Szczerze? Ludzie teraz dużą uwagę zwracają na powłokę. Ja np. mam łojotokowe zapalenie skóry na twarzy z trądzikiem i widzę, jak inni na mnie reagują. Ty też nie masz dużych szans na kobietę.

Gość gość
Można wyciąć tego i sklepać nowego. Tak robią u transseksualistow np. I ma się wtedy wzwód, orgazm, tylko bez wytrysku. No ale to kosztuje.

Gość gorący maciuś
chłopie są na to ćwiczenia specialne ja jestem w tym temacie sporo czasu musisz go pompować pompką

Gość gość
jak to mozliwe ze penis moze byc tak malenki , wspolczuje ci 10 to malo a 5 to porazka , ale moze znajdziesz kobiete co to zaakceptuje

Gość gość
Ja się spotykałem z taką która mnie kochała a seksu nigdy nie było więc myślę że jeżeli chodzi o miłość to problemu nie będzie a seks???? przecież masz palce, język jak tym będziesz potrafił zdziałać cuda to będzie dobrze :).

Gość gość
palce to nie fiut

Gość gość
To tzw. mikropenis a temat jest prowokacja.

Gość gość
Jak cię pokocha to nic jej nie będzie przeszkadzać,uwierz w to.jak kobieta kocha to bezgranicznie.to nie jest wazne.nikt na randce nie pyta o długość penisa,nie wariuj.

Gość gość
autor praktycznie nie ma penisa , powinien powiedziec to dziewczynie wczesniej bo maly penis a mikro penis to jest roznica