Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojemarzenia94

Panowie kobieta za kierownicą samochodu ciężarowego?

Polecane posty

Gość mojemarzenia94

co myślicie na temat kobiet posiadających prawo jazdy kat. c+e ? mam 20 lat, marzę o tym żeby zrobić uprawnienia i jeździć. tylko boję się, że nie dam sobie rady. Panowie wypowiedzcie się.

Gość gość
nie ma problemu , myślę nawet , że jest pewniejsza. autobusem u nas w mieście jeżdzą i dobrze jeżdża ładne młode Damy

Gość gość
W firmie mojego faceta jezdzi jedna kobieta :) ... ma posture 12-latki, 155cm wzrostu i 45kg :D ... i doskonale sobie z 40-tonowka radzi :)

Gość mojemarzenia94
w sumie, jestem zdecydowana, czytałam dużo w internecie oglądałam filmiki. tą pasją zaraził mnie mój przyszły mąż, który jeździ o 1,5 roku. uwielbiam ciężarówki.. duże, potężne auta. bardzo bym chciała, ale strach mnie zbija z tropu.. nie chodzi o kurs, egzaminy.. tylko jazdę w praktyce..

Gość mojemarzenia94
boję się też, że ciężko będzie dostać mi pracę, ze względu na mą płeć.. chciałabym na zachód bardzo

Gość vola3
A czemu nie? Kobiety mają takie same prawa jak i mężczyźni. Jeśli będziesz znała przepisy drogowe: http://www.przepisydrogowe.eu/ jeśli będziesz dobrze zachowywała się z kółkiem, spokojnie możesz zostać kierowcą samochodu ciężarowego.

Gość gość
Jestem kobietą ,mam prawo jazdy zawodowe B,C ,D i E. Jeździłam ciężarówką 12 ton,teraz jeżdżę autem do 3,5 tony. Daje rady...jakoś... choć łatwo nie jest.

Gość gość
na zachodzie młoda kobieta za kierownica ciezarowki to czesty widok,ale tam kobiety jezdza lepiej od polek