Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znajde w Polsce taka kobiete dziewczyne?

Polecane posty

Gość gość

Która jest: 1. dziewicą 2 szanuje orientacje religijna innych ludzi 3 atrakcyjna nie mam tu na myśli jakiejś piękności ( normalna dziewczynę z wyglądu naturalną) 4 w wieku 18-30 lat 5 wrażliwą uczuciowa sam mam sylwetkę dobrze zbudowana ,196 wzrostu.piwne oczy.. Jestem osoba wrażliwa,inteligentna,dojrzała uczuciowa wierna Tak jak każdy pragnę być szczęśliwy..kochany..choć coraz bardziej wątpię że na to zasługuje.. Jeśli istnieje dziewczyna gotowa zaakceptować mnie takim jaki jestem..w zamian za moje serce i oddanie..proszę o wpis..nie szukam kogoś pięknego fizycznie wręcz unikam takich osób..szukam dziewczyny która spojrzy na mnie swym dobrym sercem..która być może tj ja czuje się z jakiegoś powodu nierozumiana..odrzucona..która również szuka prawdziwego uczucia w dzisiejszym płytkim świecie

Gość gość
na pewno zasługujesz :) ja myśle,że mam wszystkie te cechy jakie wymieniłeś ,ale i tak mam takie wady,że byś mnie nie chciał :P no i pewnie jesteś z gdańska albo ze szczecina,czyli z daleka

Gość gość
kolejny z problemem dziewictwa

Gość gość
Mnie byś też nie chciał bo mam o wiele więcej wad od Ciebie .

Gość gość
tak naprawdę każdy ma wady nie bede ich liczyc :) w sumie to chciałbym cie poznać nie ma tez znaczenia odległość nie chce mówić ze do Gdańska mam daleko :D no bo nie mam czy tez do szczecina piękne miasta

Gość gość
lepsza nawet " najgorsza " dziewice niz nie przemyślana niedojrzała chcica !!!

Gość gość
czy naprawde nie znajde takiej kobiety w polsce nawet z wadami :) moze dla mnie jej wady beda zaletami :D albo pokocham ****ardzo wiem ze nic nie przychodzi łatwo prosze tylko o mała szanse smutno mi tak samemu :(

Gość gość
no to niestety nie pomyliłam sie zbytnio :P ja jestem z krakowa,więc lipna taka daleka odległość... moich wad byś nie pokochał,jestem patologicznie nieśmiała i nieporadna jak małe dziecko. W każdym razie życze powodzenia :)

Gość gość
Nie wiem czy w Polsce to mozliwe. Mysle ze w Pakistanie szanse sa wieksze.

Gość gość
Cofnij się dwadzieścia lat wstecz, będziesz mógł przebierać jak w ulęgałkach.

Gość gość
Kraków nie jest przeciez daleko a nieśmiałość wcale mi nie przeszkadza :) no chyba ze masz fobie mam nadzieje ze nie :(

Gość gość
ktoś tu ma wyostrzony dowc***ale głupi i nie śmieszny

Gość gość
Autor: a ja jestem draniem mam nadzieje ze to nikomu nie przeszkadza

Gość gość
Jesteśmy. Ja dokładnie odpowiadam Twojemu opisowi, tylko jestem nieco starsza. I przez to, że taka właśnie jestem, wciąż doznaję rozczarowań w uczuciach. Niby takich kobiet szukacie, a wcale z nimi nie chcecie być, wolicie być z takimi, które Wami pomiatają. Właśnie zostałam odrzucona przez miłość mojego życia, kogoś z kim do siebie pasowaliśmy pod każdym względem. To też nie pomogło, bo go niestety szanowałam i podziwiałam, a przy tym kochałam takiego, jaki jest. Więc poszłam w odstawkę.

Gość gość
ja spelniam wszystkie te punkty. ale czy warto ? pewnie masz jakies wady no i oczywiscie uroda tez nie grzeszysz

Gość gość
Autor: nie wiem co znaczy nie grzeczyc uroda w koncu nie jestem modelka na wybiegu jestem przystojnym facetem ehm wiem ze to mało skromne ale taka prawda

Gość gość
Autor: rozumiem co to isc w odstawke to smutne i przykre kiedy ktos nie bierze odpowiedzialnosci za swoje czyny :(

Gość gość
up up :D gdzie jest autor ?

Gość gość
hoho to pojechales;]]]takie wymagania z takim wygladem? hola hola, nie rozpedzaj sie za bardzo!

Gość gość
autor jest tutaj

Gość gość
jestes muzulmaninem?

Gość gość
"gość 2015.02.16 Autor: rozumiem co to isc w odstawke to smutne i przykre kiedy ktos nie bierze odpowiedzialnosci za swoje czyny". Dzięki. W takiej sytuacji jak miłość życia i bratnia dusza zarazem to już nie tylko przykre, ale ogromnie bolesne. Ale tak właśnie traktujecie kobiety, które Was naprawdę kochają i akceptują, które Was podziwiają i szanują.

Gość gość
Do autora: To ty Łukasz?

Gość gość
Autor jestem Cerkiesem :D

Gość gość
up up :)

Gość gość
nie martw sie,widocznie to jednak nie była bratnia dusza,skoro odszedł i Cie nie docenił. Spotkasz jeszcze kogoś na pewno :) pytałeś autorze czy mam fobie. Nie wiem. Miałam fobie i już jest lepiej,coś jeszcze z tego zostało niestety,a widzisz mowilam,ze moje wady byłyby dla Ciebie problemem ale w sumie dlaczego? chyba najwazniejsze,to zebym sie oswoiła w kontaktach z tym wybranym a nie musze ze wszystkimi ludźmi,mieć dużo znajomych

Gość gość
wszystko zgadza sie z opisem, mało tego jestem ze Szczecina :)

Gość gość
Autor : jak dla mnie każdą fobie można wyleczyć ja przez jakiś czas bałem się szerszeni :) kojarzyły mi sie ze strasznym bólem jeśli jest tu ktoś ze Szczecina to pozdrawiam Miło :D

Gość gość
Autor: nie chce nikogo dyskryminowac ale kobiety które mialy wielu partnerów sa Zaloguj się | Zarejestruj się DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweDlaczego kobiety, które miały wielu partnerów są zimne i wyniosłe? Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Dlaczego kobiety, które miały wielu partnerów są zimne i wyniosłe? Mało dziewczęce, mało słodkie, mało urocze, mało sympatyczne i mało ciepłe dlatego wole dziewice :)

Gość gość
Autor: nie chce nikogo dyskryminowac ale kobiety które mialy wielu partnerów sa Dlaczego kobiety, które miały wielu partnerów są zimne i wyniosłe? Mało dziewczęce, mało słodkie, mało urocze, mało sympatyczne i mało ciepłe dlatego wole dziewice cos w tym jest !