Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znajde w Polsce taka kobiete dziewczyne?

Polecane posty

Gość gość
Czesc,Problem w tym ze miłości nie buduje się na czyichś warunkach. I kobieta nie pokocha Cie bo tego chcesz. Dzięki tym prostym prawdom niedługo wychodzę za maz bo zrozumiałam podstawę i bezwarunkowosc naszej miłości. Co prawda staram się być dobra, szanuje się, mam zasady, jestem wierząca ale nikt nie stawiał wymagań.

Gość gość
Kobieta się puszcza przez pół życia, potem szuka stałego partnera i dziwi się że on jej nie akceptuje. Taka cena kobieto. Nie widzisz różnicy miedzy męskością a kobiecością. Idź dalej dawać i potem płacz jaki to świat okrutny bo nikt nie zechce do związku takiej.. kobiety.

Gość gość
Facet to nie panienka, która ma robić szał swoim wyglądem na ulicy. Facet ma zdobywać kobietę i jej imponować. Kobieta się puszcza przez pół życia, potem szuka stałego partnera i dziwi się że on jej nie akceptuje. Taka cena kobieto. Nie widzisz różnicy miedzy męskością a kobiecością. Idź dalej dawać i potem płacz jaki to świat okrutny bo nikt nie zechce do związku takiej.. kobiety Mało dziewczęcej, mało słodkiej, mało uroczej, mało sympatycznej i mało ciepłej

Gość gość
No i odpadłam przy pierwszym punkcie :D drugim też bo nie lubię ludzi którzy wierzą w bajki. Ojojoj... Ale znajdziesz swoja królewnę, na pewno.