Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co moze miec na mysli facet mówiąc ze musimy porozmawiać o nas?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, nie jesteście nim i nie siedzicie w jego głowie. Ale moze bylyscie w takij sytuacji i mniej wiecej ogarniacie.. Ja juz nie wiem. Mam chłopaka, z którym jestem szczesliwa. Zawsze na nim polegać moge, dzielimy sie takimi p*****lami jak papierosy. Za pol roku mamy zamieszkać razem. On jest strasznie drobiazgowy (policjant) i obraza sie jak kobieta... Naprawdę. Gorzej chyba ode mnie. Na ogol to twardy facet, laski za nim sie oglądają. Do mnie straszny misiek. Wg niego powinnismy chyba patrzeć sobie w oczy 24 na dobę... Jestem wylewna w uczuciach do niego ale bez przesady. Obraza sie często o cos dla mnie w ogole dziwnego... Mowi mi, ze złym tonem mowie Kocham albo wczoraj obraził sie o to, ze na samym poczateczku rozmowy na facetime (taki skype na telefony) w pierwszych sekundach połączenia nie patrzyłam na niego tylko czytałam cos w necie i śmiałam sie!!! No masakra! Obraził sie chociaż sie zarzeka, ze wcale nie. Teraz napisał ze jak przyjedzie to będziemy musieli o nas porozmawiac. Xxx Naprawdę jest świetny. Twardy facet ktory nie da sobie w kasze dmuchać a potem taka... Panienka z niego wychodzi. Na szczescie tylko w takich sytuacjach. W innych sferach jest męski. Ale te fochy o nic dobijają mnie! Zaczynam sie bać cokolwiek mowić, zeby nie przyczepił sie o ton... Musiałam sie tez wygadać.

Gość gość
albo chce z Tobą zerwać albo namówić do seksu analnego nie czytałam twoich wypocin

Gość gość
no to mam dla Ciebie diagnozę z tego co słyszałam to policjanci i wojskowi to największe psychole, wysoki pozom agresji, lubią dominować i tyranizować Twój jak widać ma już pewne objawy: chorobliwa zazdrość, lubi być w centrum uwagi, fochy, pretensje ani się obejrzysz a będzie Cię lał bez powodu, lub dlatego że ponoć krzywo na niego spojrzałaś albo bo się nie uśmiechnełaś.... za chwilę zrobi ci wodę z mózgu i totalnie zmanipuluje.... i będziesz przekonana że wszystko to twoja wina i on ma rację szczerze radzę, popytaj na forum innych kobiet będących w związku z policjantami, wojskowymi...to przejrzysz na oczy mojej koleżanki ojciec był wojskowym, wiem co piszę

Gość gość
jak ty z nim wytrzymujesz? Toz to debil...