Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fankaobrzezanychpeniskow24

OBRZEZANE PENISY (temat dla tylko kobiet i obrzezanych)

Polecane posty

Opowiadajcie o waszych przygodach z obrzezanymi :p jak wyglądał seks, co najbardziej was w nich pociąga, czy robiłyście dla nich rzeczy, które z niewyzwolonymi facetami by nie przeszły :p Chętnie posłucham waszych historii i opinii :)

Gość gość
A mi się obrzezany penis wydaje na swój sposób nienaturalnie wyglądający i mniej zabawny z jakiś przyczyn niż higienicznie traktowany nieobrzezany :P

Gość gość
Chodzi mi o opcję zabawy, a nie o wygląd. Na wiele sposobów seks zawsze wygląda śmiesznie. To nie o to chodzi.

Gość gość
też podobają mi sie obrzezane ale nigdy nie miałam takiego :(

Obrzezani z kolei są bardziej napaleni, bo cały czas mają żołądź na wierzchu i coś go tam dotyka :p Z nimi też można się fajnie bawić i torturować, np. długo łaskotać po suchej główce i słuchać jak bardzo chcę seksu :p Od tego nie dojdą a będą bardziej podnieceni i napaleni :p

Gość gość
Obrzezany jeszcze mnie nie posuwal pomimo ze juz pare sztuk w sobie mialam i z roznymi sie dymalam ale obrzezanego nie spotkalam to nie wiem nic na ten temat

Gość gość
f**k up

Gość 20 cm
Ja byłem na zabiegu obrzezania ,ale wyszło częściowe penis nie jest całkiem odsłonięty mnie sie wydaje że wygląda to nieestetycznie ,a wy jak uważacie ?,myśle nad poprawa tego

Gość gość
podobno obrzezani moga miec troche wieksze glowki, mniammm..

Gość gość
to prawda, oni mają główki dużo większe a w dodatku na tych główkach wytwarza się jakby dodatkowa warstwa i są milsze w dotyku, no i nie trzeba uważać jak się bawisz główką że chłopaka coś nagle nie wiadomo skąd śmiesznie tam zaboli :)

Gość gość
Ja chciałbym się obrzezać, ale na razie niestety nie mam jak, tak żeby nikt się nie dowiedział z rodziny :(

Gość gość
Dziewczyny, powinnyśmy wymagać od mężczyzn obrzezania. Moja koleżanka prawie zmusiła do tego faceta przez szantaż no i teraz ma to co chciała i jest szczęśliwa, a on też już nie stęka. Jak znajdę faceta na stałe to zrobię podobnie jak ona. Obrzezanie jest the best.

Gość gość
Powinni w ogóle rodzić się bez tego napleta :o

Gość gośćsłowoznawczy
OBRZEZANE PENISY - jak to pięknie brzmi :3

Gość gość
gośćsłowoznawczy dziś dokładnie :)

Gość gość
Wydaje mi sie ze tematy zaklada jakis desperat z malym k***skiem ale obrzezanym bo byl stulejarzem i stara sie dowartosciowac. Ja też jestem obrzezany (ale mam duzo wiekszego niz ten typk co wkleil fote w temacie) i jakos ani ja ani dziewczyny sie tym nie jarają...

Gość gość
Pięknie brzmi a wygląda jeszcze piękniej :p

Gość gość
podnoszę :)

Gość tedii88
Ale teraz wypowiem sie ja jako obrzezany za namową partnerki z którą juz od 3 lat nie jestem i szczerze tak juz jest znieczulony majtkami i ocieraniem ze seks czy lód musi naprawde być podniecajacy zebym coś odczówał!

Brawo dla tej partnerki z którą byłeś 3 lata temu! Dzięki niej teraz inne mogą mieć frajdę :p Nie przejmuj się tym co opisałeś bo to zaleta. W zamian pewnie masz wybitnie dojrzały i intensywny orgazm :p

Gość gość
ja raz miałam obrzezanego faceta ze stanów. Penis super wyglądał, chociaż nie byłam pewna na początku jak go dotykać :p bardzo miło go wspominam, przede wszystkim miał świetne podejście do seksu, bardzo partnerskie, polacy rzadko kiedy takie mają :(

Gość ksiusiu
Witaj fankaobrzezanychpeniskow24! Już jakiś czas temu zadałem Ci pytanie - ciekawi mnie dlaczego tak bardzo jesteś za obrzezaniem? No i z jakiego powodu tak silnie przekonujesz innych?

Gość Chętny na obrzezanie
Chce się obrzezać , jaki typ obrzezania doradzicie? fankaobrzezanychpeniskow24 masz jakieś sugestię?