Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idę wydać moje 5 tysiaków na ładne ubrania i kosmetyki. Wracam wieczorem ;)

Polecane posty

Gość gość

Kupię sobie jakąś sukieneczkę, szminkę i kawkę. A Wy co porabiacie? Pewnie w kupach waszych dzieci umęczone przy garach stoicie...

Gość gość
tylko 5 tys? Słabiutko :)

Gość gość
wez karte kredytowa bo piatka moze ci nie starczyc na naprawde ladne ubrania stopka: diamond to duren

Gość gość
to napisz jeszcze skad masz te 5 tys... Pewno oszczednosci calego zycia :D :P Ja sobie w pracy siedze :) ...jak mi sie test skonczy to jade do mojego kochanego domku gdzie czeka na mnie coreczka ... i moze juz maz :) W planach wspolna kolacja i jak coreczka pojdzie spac to jakis dobry film.

Gość gość
16:25 gość , nie wolałabyś od tej domowej sielanki 5 tyś wydać ;P ?? hehe Ja też posiedzę sobie z rodzinka , bezcenny czas :)

Gość gość
a ja posiedzę na kafe, poczytam jak się produkujecie a moje oszczędności będące wielokrotnością owych 5 tysięcy sobie rosną na lokacie

Gość gość
A co kupisz? :>

Gość gość
Nie, nie wolalabym, moze jaks skrzywiona jestem ale wole te 5 tysiecy zarobic niz je wydac :P Nie chodze po sklepach "zeby cos kupic" tylko kiedy czegos potrzebuje :P.... szkoda mi czasu na talie lazenie i szukanie "czegos" :P