Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porwane, przetrzymywane osoby

Polecane posty

Gość gość

Czy myslicie, że gdzieś tam (może i w Polsce) sa przetrzymywane porwane kobiety przez jakiegoś gościa? No wiecie, jak w przypadku Kapusch, Ariela Castro etc. Zobaczyłem temat o Kampusch i tak mi przyszlo do glowy - moze jakieś niewinne kobiety sa przetrzymywane i nikt o nich nie wie, tyle jest tych zaginięć przeciez.

Gość gość
Pewnie tam, moze i teraz jakaś biedaczka siedzi w piwnicy gdzieś u jakiegoś zbocza :/ Moze nawet w Polsce, brr.

Pewnie, jest masa psycholi, w Polsce też. Większość osób nie ma pojęcia, jakie koszmarne akta leżą na biurkach niektórych pracowników służb śledczych: poszatkowane ciała w skrzyniach, zwłoki obrane ze skóry i inne. Więc równie dobrze gdzieś tam w jakiejś piwnicy w Jastrzębkach Małych mogą być przykute do ścian dziewice, porwane przez Jana Kowalskiego.

Gość gość
albo po prostu jakiś nieszkodliwy świr sobie by mógł porwac dzieciaka zeby wychowywac - na zasadzie:"chce dziecko, ale żadna mi nie chce dać to sobie porwe zebym mial dziecko". W Japonii był taki swir co porwał Fusako Sano ot tak lda frajdy posiadania zakłądnika, ale jej nie traktował zle, po prostu był swirnięty,trzymał ja w pokoju i tyle, w Stanach były przypadki Staynera i Jaycee Dugard - oni wychodzili jak chcieli, ale się przyzwyczaili do porywaczy i dopiero przypadek sprawił, że się okazało, ze to porwane za dzieciaka osoby.

Gość gość
Takich nieszkodliwych swirow to jest malo, przeważnie to jakies zwyrole co porywają dzieciaki w znacznie mniej niewinnych celach :(

Gość gość
up

Gość gość

bez celu nikt nikogo nie przetrzymuje albo chodzi komuś o seks albo pieniądze. w grę wchodzi też czysta nienawiść którą stosował ed gein seryjny morderca.

Gość Gość

Up

Gość qqq

tak jest tak w przypadku bogatszych rodzin dla okupu jestesmy na wolnosci tu wszystko sie dzieje gwalty zabijanie okradanie

Gość qqq

tak tylko robi osoba chora psychicznie ale potem idzie ona do zakladu psychiatrycznego ne leczenie a potem do wiezienia 

Gość qqq

w wiezieniu siedzi potem do konca zycia