Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy zaczeluscie jesc jajka i kapuste karmiac piersia?

Polecane posty

Gość gość

Moja córeczka ma 2, 5 miesiąca. Od początku unikać różnych produktów. Na te chwilę niro jem jeszcze smazonego, jajek, kapusty, orzechów, pora, cebuli i czosnku. Marzy mi się surówka z białej kapusty, marchewki i pora. Nie mówiąc o jajku na miękko. Kiedy mogę spróbować? Nie chce żeby maleńka bolał brzuch

Gość gość
W ogóle nie przestałam

Gość gość
Ja jadłam wszystko od początku, oprócz grzybów. Eliminowałam dopiero jak coś dziecku nie służyło.

Gość gość
Zaraz ktoś Cię tu zjedzie że sobie dietę wymyślasz, ale rozumiem że można mieć mętlik w głowie, ile widziałam artykułów w których było napisane "można wszystko ale to i to uczula, a to może kolki powodować", plus "dobre" rady przyjaciół i znajomych królika- bo po jabłkach rozwolnienia dostanie, po bananach zaparcia, po smażonych pokarmach- kolki... Ale ja też jak wyżej jadłam wszystko,w rodzinie nie ma żadnych alergików więc nie zakładałam że dziecko nim będzie. Nie objadałam się frytkami, cheesburgerami i colą bo po prostu tego nie robię bez względu na ciążę i karmienie, ale jadłam normalnie, i orzechy, i czekoladę, i cytrusy. Nastawiłam się na to że odstawię jeśli będzie uczulać, ale pokarmy żadne nie uczulały. Cebula i czosnek zmieniają wyraźnie smak, a nawet zapach mleka ale akurat mojemu pasowało.

Gość gość
Nawet nie wpadłam na to, że jajek nie wolno. Praktycznie nie trzymałam żadnej diety, nie jadłam tylko pikantnych fast foodów, np. KFC,od którego byłam uzależniona przed ciążą

Gość gość
Też się nastąpiła ma obstawianie jakby coś się działo ;)

Gość gość
5 dni po porodzie jadłam bigos