Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy EX zawsze się odzywa???

Polecane posty

Gość gość

Jak było u was? odezwali się po jakimś czasie czy mieli was w tyłku i nigdy nie było kontaktu z ich strony? do mnie pierwszy się odezwał po 2 miesiącach. Ostatni partner nadal milczy...

Gość gość
do mnie się każdy odzywał, po różnym czasie, ale czy reagowałam to już zależało od związku i powodu rozstania. Większość osób jednak bierze w końcu na wspominki, albo zatęsknią albo chcą p*****ać :p

Gość gość
a najdłużej po jakim czasie się odezwał?

Gość gość
moj odezwal se po 5 mieisacach ,bylam pewna ze nie odezwie sie nigdy .zaproponwal spotkanie a w koncu odwolal bo nie jest gotowy na spotkanie ze mna

Gość gość
Masakra z tymi facetami :/

Gość gość
pewnie nastawiłaś się na wielki powrót a on rozdrapał rany i stwierdził, że nie jest gotowy :/

Gość gość
Do mnie odezwal sie nawet po 9 mcach

Gość gość
Do mnie sie nikt nie odzywal, ale moze dlatego, ze wiedzieli, ze koniec u mnie to oznacza koniec....

Gość gość
Do mnie odezwał się po roku i wybrał sobie akurat dzień moich urodzin... :(

Gość TenGość
Do mnie się odzywała raz w miesiącu przez pół roku. Przez pierwsze 2 miesiące męczyła żebym wrócił. Nie wróciłem i nie wrócę mimo 6-ciu lat razem.

Gość gość
Byłam w dwóch zwiazkach i każdy mój ex bardzo długo o mnie walczył po zerwaniu. Po pierwszym zwiazku nawet rok próbował, ciagle o sobie rpzypominał, odwiedzał mnie czasem w pracy. W drugim walczył bardzo intensywnie dwa miesiace łącznie z tym że kupił pierscionek i sie oświadczył. Oświadczyn nie przyjełam, jeszcze próbował po tym zdarzeniu i w końcu zrozumiał że nic tego nie będzie. Jak facet kocha to bedzie odzywał się, jak mu latasz koło d**y to urwie kontakt z dnia na dzień

Gość gość
Do mnie odezwał się po prawie 15 latach , wcześniej nie mógł mnie znaleźć.

Gość gość
Do mnie ex odezwał sie po pól roku od rozstania,tylko po co.To trzeba mieć tupet.O co mu chodzi.Nie zamierzam sie z nim spotkać,na przyjaciela tez sie nie nadaje,to kłamczuch i manipulant perfidny.Wiec czego chce?

Gość gość
Ja sądzę, że mojego przez rok dręczyły wyrzuty sumienia, a jak niedawno spotkaliśmy się przypadkiem i udawałam, że go nie znam, to postanowił napisać SMS żeby jakoś wybielić swoje zachowanie haha. Bez sensu to wszystko.

Gość gość
Kochanie chcesz porozmawiać to dziś po 17 u nas w domku ok.

Gość gość
Jak ex nagle sie odzywa to znaczy ze zadna już go nie chce,trzeba mu kopa dać i tyle.Nigdy nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki.Pamietajcie!!!!!!!!!!!

Gość gość
każdy ex się odzywa - kwestia czasu :)

Gość gość
Nie każdy. A już na pewno nie ten, który był prawie ex, bo było się tylko znajomymi między którymi iskrzyło i w końcu facet zdecydował urwać kontakt. Tacy się nigdy nie odzywają, niezależnie od tego, czy była to luźna znjomość, czy już przyjaźń. Tak samo nie wracają odrzuceni przyjaciele, którzy się w nas zakochali.

Gość gość
u mnie pierwszy się odezwał po 3 miesiącach, drugi po poł roku a trzeci nadal milczy...

Gość gość
wszyscy się odzywają, to tylko kwestia czasu

Gość gość
I tu się mylisz.