Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aśka1122

jakie tabletki na odchudzanie można dostać bez recepty ?

Polecane posty

Gość aśka1122

?

Gość gość
nie ma tabletek na odchudzanie,czy znasz kogos kto sie odchudzil na tych tabletkach? nie zajadaj sie ciastkami,bulkami,skoncz jesc pieczywo,cukier,pic rozne LIHGT napoje googla co mozesz jesc

Gość gość
przeczytaj o LCHF diecie-co wolno jesc a czego nie! DietaLchf

Gość gość
Polecam sprawdzony lek na utratę wagi "Mniej Żreć", dobrze jest suplementować przy tym "Siłownią", "Bieganiem" czy "Aerobami".

Gość gość
tak tylko to pomoze-nie zjadac wszystkiego BO DOBRE! To ze jest jedzenie na stole i w lodowce nie znaczy zeby wszystko zjesc-moze male porcje na sprobe,zamaist wiadro ziemniakow i 7 kotletow schabowych!

Gość cavusia
Wszystkie suplementy diety wspomagające odchudzanie są dostępne bez recepty. Co do skuteczności bywa różnie, najlepiej wypróbować samemu a jeszcze lepiej poradzić się dietetyka. W moim przypadku był to chrom i acetomale.

Gość gość
Dokładnie tak. Suplementy to nie zawsze oszustwo, ale różne suplementy pomagają w różnych przypadkach. Zależy od tego skąd u Ciebie nadwaga i jaki tryb życia prowadzisz, jakie treningi itd. Dietetyk może naprawdę tu pomóc.

Gość gość
Zakupiłam tabletki pomagające w odchudzaniu Slimcea dietetyk rozpisał mi dietę na razie udało mi się schudnąć 3kg za 4 dni następna wizyta u dietetyka. W celu skorygowanie diety myślę że wszystko idzie w dobrą stronę .

Ja osobiście korzystałam z wielu sposobów jak schudnąć, wiecie "diety cut" itp ale szło mi marnie... po paru lat próbowania, udało się, schudłam dużo. Pewnie jesteście ciekawi jak to zrobiłam ? Zapraszam na mój blog poświęcony temu:

dietalux.wordpress.com

Opisane są tam tabletki jakie stosowałam (bardzo dobre i tanie)