Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkoicórko

Zakochałam się w nim...Co mam robić?

Polecane posty

Gość matkoicórko

Jesteśmy oboje po trzydziestce, oboje w związkach małżeńskich i z dziećmi. Poznaliśmy się w pracy, zaczepiał mnie, zagadywał i wpadłam jak śliwka w kompot. Gdy przychodzi z kolegą zagada, zaczepi, gdy jest sam siedzi cicho. Gdy zjawia się u mnie czuję, że coś mnie przyciąga do niego jak magnes, myślałam, że skoro on mnie zaczął zaczepiać to też to czuje. Teraz urodziło mu się 3 dziecko, twierdzi, że nie narzeka natomiast jego kolega powiedział, że jest nieszcześliwy. Sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć . Jest strasznie zdystansowany do mnie odkąd urodziło mu się dziecko. Wiem, że nie powinnam się wchrzaniać w związek ja to doskonale wiem, ale serce nie sługa. Nie moge o nim przestać myśleć. Myśle po co mnie zaczepiał dlaczego teraz się zdystansował i dlaczego mi mówi, że jest ok a jego kolega, że jednak nie jest szcześliwy. Co mam robić ciągle o nim myślę, to mnie męczy.

Gość gość
strzel mu riminng

Gość gość
moze zblizyl sie do zony, po tym jak urodzilo sie nowe dziecko

Gość matkoicórko
Bardzo możliwe, no ale z drugiej strony był ze swoim kolega u mnie ostatnio i jego kolega powiedział, że obaj nie są szcześliwi w związku więc mówię gadacie takie głupoty gdyby ktoś by nie był szczęśliwy to by odszedł a on ha tak odszedł, ale gdzie? To wszystko było powiedziane w żartach no ale jednak nie zaprzeczył. A pare dni wczesniej gdy był sam zapytałam jak tam dzidziuś to powiedział nie narzekam. Więc nie wiem jaki on ma naprawdę stosunek do całej swojej sytuacji rodzinnej. No i sama nie wiem co robić. Myśle o nim ciągle to mnie naprawdę męczy. Gdybym wiedział, że jest szczęśliwy, że ją kocha w 100% musiałabym zapomnieć ( i nie miałabym jakiegoś żalu bo to że kochałby swoją żonę byłoby piękne dla mnie), a tak sama nie wiem co on tak na prawdę czuje i do kogo. Co byście zrobili na moim miejscu?