Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlamnieszok

wesele jest dla gości czy dla pary młodej

Polecane posty

Gość dlamnieszok

byłam na weselu, gdzie nie było alkoholu - bo pan młody swoje już wypił i jest teraz w AA dlaczego goście mają z tego powodu nie pić? było drętwo i tragicznie a w dodatku usłyszałam, że wesele przecież jest dla młodych - skoro tak, to po co zapraszali gości?

Gość gość
no to przykre, że ludzie nie potrafią się bawić bez alkoholu

Gość gość
przykre? to po co ich zapraszali? mogli zaprosić tylko AA! to,że piją i się bawią to źle, ale koperty od nich brać to dobrze, co? a może powinni dać koperty i iść do domu, bo przecież wesele nie jest dla pijaków, prawda?

Gość gość
Jeżeli się zaprasza gości(nawet do domu) to serwuje się to co goście lubią a nie tylko to co ja - egoistycznie

Gość gość
to teraz przy roznoszeniu zaproszeń trzeba pytać "potrafisz bawić się bez alkoholu? bo jeśli nie to nie przychodź" :D

Gość jahoda111
smutne-bo jego słaba wolna to nie problem gosci:/ jak nie potrafi odmówic pokusie to juz jego problem

Gość gość
a jak panna młoda się odchudza to goście tez nie powinni dostać nic do jedzenia? idąc waszą logiką powinni również umieć się bawić bez obżarstwa, prawda? każdy po kanapce i butelce wody minerlnej