Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JulietteCapulet

Przeczytałam jego słodkie wiadomości z "przyjaciółką", co robić?

Polecane posty

Gość JulietteCapulet

Witam, przepraszam jeśli temat pojawił się już wcześniej, jednak zakładam nowy, ponieważ myślę, że każda sytuacja jest trochę inna. Ja i mój chłopak jesteśmy ze sobą od pół roku. jakiś czas temu dał mi swoje hasło na facebooka (o czym najprawdopodobniej zapomniał) no i kiedy mi się baaaardzo nudzi :) czasem wejdę sobie i pooglądam to i owo ;) No i wylądowałam oczywiście w jego wiadomościach. Zauważyłam że często pisze ze swoją koleżanką z gimnazjum i może nie byłoby nic w tym złego gdyby nie to w jaki sposób ze sobą rozmawiają. On komplementuje ją od stóp do głów, ona oczywiście też nie pozostaje mu dłużna.Wysyła mu mnóstwo swoich zdjęć. Pragnę podkreślić że ona również jest w związku. Napisał jej nawet że ma większy biust ode mnie...Było też o tym, że chętnie by się spotkali i jak to bardzo za sobą nie tęsknią ;_; Poczułam się okropnie, nie mam w ogóle ochoty z nim rozmawiać. Nie wiem też co mam zrobić, powiedzieć mu o tym i oczekiwać na wyjaśnienia, czy dusić to w sobie?

Gość gość
O kurczę... nie zazdroszczę sytuacji. Na Twoim miejscu rozważyłabym dwie opcje: możesz zrobic mu awanturę i zażądać, żeby zaczął sie wobec niej zachowywać jak kolega a nie adorator i żeby Cię do niej nie porównywał ALBO od razu olać faceta... Utrta zaufania i takie tam... bo ja bym sie później wiecznie zastanawiała, czy znowu z jakąs nie flirtuje

Gość gość
Kopnij go w d**e i się nawet nie zastanawiaj dziewczyno, bo szkoda twojego czasu na takiego dupka! Chyba, że czekasz na dowody zdrady to może wtedy przejzysz na oczy....

Gość gość
Szanuj się dziewczyno...

Gość gość
Nie , nie wyjdziesz. Nawet jeśli będzie miał o to pretensje, to go nie słuchaj - bedzie chciał zmienić temat i pokazać że Ty jesteś ta zła. Nie daj sie!

Gość gość
Pewnie będzie próbował zwalić wine na ciebie, że grzebiesz mu w wiadomościach, ale nie daj z siebie zrobić idiotke... To on jest winny, romansuje z jakąś przyjacioleczka z którą cie zdradza lub zdradzi, a ty będziesz czuła się winna... Biedny misio...

Gość gość
Jedyna winna osoba jest on

Gość gość
dokładnie.

Gość gość
Jak ja zadzwonilam do faceta że wlasnie czytalam jego wiadomosci z byla (bylismy w swiezym zwiazku) i dzien przed naszym zwiazkiem powiedzial jej kocham cie po pijanemu to strasznie mi bylo przykro i zle. Wtedy zadzwonilam i mu powiedzialam o tym a on ze kocha mnie jeszcze mocniej, mam sie tym nie przejmowac bo to przeszlosc i ze ma ochote aaz do mnie przyjechac znow (dopiero sie widzielismy) i z nia juz wgl w sumie nie utrzymuje kontaktu.. nawet zly nie byl ze czytalam a malo tego mowil ze tak czulam ze bedziesz czytac bo zapomnialem sie wylogowac i 0 awanti bo kocha i rozumiał:)

Gość gość
Po 1 awantura zaskutkuje wyłącznie ty, że zmieni hasło i bedzie dalej robił to samo. Albo będzie po prostu ostrożniejszy! Kopnęłabym w doopsko na twoim miejscu!!! Dziewczyno on jakiej lasce wypisuje m.in. to że TESKNI za nia, ze ona ma WIEKSZE CYCKI niż ty.. Kogo on robi z Ciebie w jej oczach??!! Zastanów się... Mądrych wyborów życzę, a i współczuję tej sytuacji.. :/

Gość gość
trudna decyzja, ale lepiej się rozstac..

Gość gość
kiedyś przeczytałam jak mój facet 31 letni pisze do koleżanek z pracy, jedną z nich kobietę po 45 zapraszał na 'piweczko' bo taki gorący dzień był. gdy zapytałam co to ma znaczyć, śmiał się że to żarty, zdziwiły mnie, ale nie reagowałam, później po pijaku zadzwonił przez pomyłkę do mnie i zwrócił się do mnie zdrobniałym nazwiskiem tej pani. stwierdziłam że mają romans. wtedy zaczął się śmiać jeszcze bardziej mówiąc że to żarty. inna koleżanka z pracy wysyłała mu zakochane minki i wciąż pytała co u niego. i na chłopski rozum stwierdziłam że to faktycznie mogą być żarty, bo facet nic przede mną nie ukrywał. codziennie u niego byłam, nasze relacje się nie zmieniły, ale czy romansu nie było do dziś nie wiem. wiem natomiast że gdybym przeczytała to co przeczytałaś ty na sto procent kopnęłabym dziada w dupę.

Kurczę... średnio chcę z nim zrywać z takiego powodu :/ Nie złapałam go przecież za rękę że mnie z nią zdradza. Jak na razie to tylko wiadomości, ale wolałabym jakoś uniknąć rozwinięcia tej ich "znajomości". Chyba nie ma dobrego wyjścia z tej sytuacji. Albo go stracę albo nic się nie zmieni, albo sama się wykończę duszeniem tego w sobie :(

Gość gość
facet pisze do innej kobiety ze ma wieksze cycki niz ty a ty nie chcesz z tego powodu konczyc znajomosci? toz zjakiego powodu chcesz? ja bym dziada kopnela w d**e a i do tamtej lafiryndy kilka slow napisala

Poczekam jeszcze parę dni, obserwując sytuację. Jeżeli dalej będą szczebiotać to po prostu mu to wygarnę. Nie ma co czynić pochopnych ruchów, bo być może przesadzam i widzę to inaczej niż np. on. Nie, nie chcę go usprawiedliwiać, ale dobrze wiem, że zakochana kobieta każdą rozmowę swojego mężczyzny z inną kobietą postrzega jako preludium do zdrady i łatwo wtedy stracić zdrowy rozsądek.

Gość gość
haha czekaj, pewnie, zaproponuj im skajpa? a może umów na spotkanie niech na żywo cycki większe poogląda. czekaj, to twoje życie, choć sama wiesz że robisz źle. tu nie ma na co czekać, wygarnij mu od razu co to ma być. i jak się z tym czujesz, choć moim zdaniem nie zależy mu.

Nie, ze względu na to że mam jego hasło, będę wchodzić i sprawdzać czy piszą. W stosunku do mnie nie zachowuje się inaczej.

Gość gość
no to rob niuńka co chcesz, a nie zadajesz pytania ktoś ci radzi, a ty dalej swoje. nikt ci tu faceta nie zazdrości, ani nie śmieje się z twojej sytuacji. piszą ci co odczuwają po twoim poście. moim zdaniem nie zależy mu na tobie skoro tak pisze. po ile wy macie lat?

Ja bym na Twoim miejscu odpisała tamtej lasce z profilu Twojego faceta że zmieniłem zdanie ze to moja kobieta jest najpiekniejsza i nie wiesz po co z nia piszesz a po drugie usunełabym ze znajomych i zablokowała ta kobietę a Twój długo się nie skapnie ze sam zablokował :D

Gość gość
Jan Sebastian tu był i kłaniał się :-)

Gość gość
Wiesz co.... za ten tekst o cyckach to bym w ryja dala... Po pierwsze. I zaczela docinac ze ma malego albo za cienkiego. obwisle poslady, wklesla klate czy zero miesni. Te ostatnie uwagi najlepiej przy kims. O penisie przy innych nie wspominaj bo to tez swiadczy o tobie. Do tego dolacz zachwyt nad kims przystojnym z Twojego otoczenia i najlepiej stosuj porownania na niekorzysc Twojgo chlopaka. Pobaw sie tak. I na koniec kopnij mocno w dupsko!!!!!

Dobra, już wszystko się wyjaśniło. Opieprzyłam go i zaczął się tłumaczyć. Już wszystko ok, dziękuję za rady.

Gość gość
zaczal sie tlumaczyc taaaa jestes mega naiwna a on i tak zrobi cie w koze hahaha

Gość gość
Nie zdziw sie jak juz ci sie nie uda wiecej wejsc na jego konto fb, albo jak przestanie pisac do tej panienki, bo teraz beda sobie wymieniac smski albo beda korztstac z innego portalu. Oj naiwna.

Gość gość
Lekarzyk dokonał wyboru co do piersi ,które lepsze duże okrągłe czy małe łezki o tym portalu mówisz . No ciekawe czy ktoś w końcu napisał o chirurgi nosa . . . Ale uważaj on jest bardzo inteligentny i zaopiekuj się małą.