Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intuicja0009

kobieca intuicja przykłady

Polecane posty

Gość intuicja0009

Jestem ciekawa, czy macie jakieś przykłady - stwierdzone na sobie - tzw. kobiecej intuicji. Ja nie mam takich przykładów zbyt wiele, ale pamiętam, że kiedyś, gdy moja bardzo bliska koleżanka była w ciąży, wyjechała na wakacje - to były już ostatnie tygodnie, tak więc wiadomo było, że za tydzień lub 2-3 bedzie rozwiązanie. Wtedy, któregoś lipcowego dnia nagle poczułam coś dziwnego - zupełnie o niej wtedy nie myślałam, ale nagle pojawiła się w mojej głowie jakby wizja, że ona właśnie rodzi. To był obraz znikąd - bo akurat byłam wtedy zajęta swoimi sprawami, a konkretnie nawet pamiętam, że chwodziłam do wanny zazywać kąpieli. Zapamiętałam wtedy datę i po kilku dniach, ona do mnie zadzwoniła, i podała, że właśnie wtedy urodziła - wtedy, czyli dokładnie w dniu , gdy miałam to dziwne uczucie . Czasem miewam podobne doświadczenia, ale rzadko. Jestem ciekawa, czy któraś z Was może ma podobne doświadczenia względem tzw. kobiecej intuicji ....

ja ostatnio miałam tak w poniedziałek. weszłam do przychodni lekarskiej i zobaczyłam tłum ludzi. naraz ogarnęło mnie przeczucie, że zanim przyjdzie moja kolej wejścia do gabinetu, upłynie co najmniej 1,5 godziny. nie myliłam się:O

Gość intuicja0009
a jaki ten przykład męskiej intuicji podasz ?

To o czym Ty pisałaś, to raczej telepatia. Intuicja to chyba raczej podświadome odczytywanie pewnych wskazówek. Ale tak czy inaczej... często jestem w stanie przewidzieć, kiedy ktoś zadzwoni. Przewidziałem 2 wypadki i 2 śmierci (niestety) i jedną ciążę. Zazwyczaj jestem w stanie ocenić, kto co do kogo czuje (chyba, że sam jestem z tą osobą w jakiejś relacji). Brzmi znajomo?

Gość gość
Tak. Czułem, że się zaraz zesram i się zesrałem.

Gość Świnianieczłowiek
Kobiety gdy obciągają to czują kiedy facet będzie tryskał i w zależności od zachcianki połykają lub robią unik.

Gość gość
no mi raz jak przyszedłem na dyskotekę od razu wpadła w oko jedna piękna Pani, miałem wtedy wizję, że wyląduje u mnie w domu i tak też się stało. :-)