Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćc

...powiedz że mnie kochasz...

Polecane posty

Gość gość
cześć tłumoku, idę spać, nie chce mi się pisać z babą

Gość gość
wypowiedź skierowana do panienki od linków z kropkami,

Gość gość
Jaki enter?piszę na smartfonie.!

Gość gość
Moder jesteś niepoważny.

Gość gość
Za duż osób wpiernicza się w temat.

Gość przerost tresci nad forma
to że nie masz klawiszy nie znaczy ze na smartfonie pisać się nie da. enter to takie cos co ma symbol zakręconej strzałki. każdy telefon go posiada. popatrz gamoniu na te linki nie widzisz że jak klikasz to na pasku masz link plus kropka plus to co piszesz i zlewa się z linkiem bo nie ma odstępu czyli własnie entera albo spacji, spacja to nie przestrzeń kosmiczna tylko też taki przycisk. wątpie aby to forum ktoś moderował a już tym bardziej nikt by ci linków nie poprawiał bo jeśli ktoś moderuje to jakiś śmierdzący leń :D

Gość gość
Głupie tłumaczenie !Wiem że ślidzisz historię mojego oglądania na you tubie.!Dziwnym trafem wklejona linka odtwarza się normalnie a po chwili już not fund.Dziwne!

ja nawet nie wiem że tam jakaś historia jest nie potrafię znaleźć utworów które sam ogładałem chociaż bardzo bym chciał :D nawet nie widzisz co masz po kliknieciu na link i dorabiasz sobei jakies teorie. na imie masz antek ? to by wiele wyjasnialo. powtarzam jeszcze raz klikasz na link i kasujesz to co jest niepotrzebne kazdy to widiz tylko nie ty nie sadzisz ze nie jest to jakas zbiorowa histeria skoro minimum dwie osoby wpadly na ten prosty trick tylko twoje gapiostwo ?

Gość gość
Sam sobie dorabiasz teorie idioto.Myślisz że jestem taka głupia?.Mylisz się!

Gość gość
Kocham cie Pawel

Gość gość sisi
Jaki Paweł?co za debilka!Idz stąd.

Gość gość
Nienawidzę imienia Paweł.

Gość gość sisi
Ja też.

sam/a dorabias zsobie teorie i jeszcze wyzywasz od idiotow ludzi ktorzy grzecznie ci pokazuja dlaczego ci sie linki nie otwieraja wiec jak nazwac ciebie ? nie widzisz ze z linkiem zlewa ci sie to co piszesz pozniej bo nie uzywasz spacji ??? do cholery ile razy trzeba napisac aby skasowac koncowke to sie otworzy zanim dotrze ? w glowie masz tylko sznurek podtrzymujacy uszy a na glowie tleniony blond ? nawet maupa by zrozbiała jakby sie jej 5 razy pokazalo a ty nadla swoje spisek i spisek. ktos ci linki podmienia. pewnei ten sam ktory rozum ukradl :O

ktos ci linki podmienia. pewnei ten sam ktory rozum ukradl pechowiec.gif hahahahaha:)

Gość gość
Kolor włosów mam naturalny i nie obrażaj mnie.!Zdążyłam zauważyć że na kafe mi się otwiera a po chwili już nie !Skoro tamta się nie odtwarzała to jakim sposobem wiedziałeś którą linkę masz poprawić?Nienawidzę manipulacji.!

po pierwsze to nie ja poprawialem czyli nie tylko ja zauwazylem ze zlewa ci sie link z tekstem czyli nie jest to cos wykraczajcego poza norme tym bardziej nie rozumiem dlaczego nadal nie mozesz zrozumiec co ci ludzie mowia odnosnie tych twoich linkow no ale jak ktos chce widziec spisek to nic do niego nei dotrze. nie trzeba byc einsteinem aby poaptrzyc na link i zauwazyc na koncu kazdego przynajmniej kropke. ci sie otwieralo bop zapewn najpierw otwiralas link, nastepnie skopiowalas wkleilas i dopiero po kliknieciu na wklejony sie nie otwieral. mam wytlumaczyc dlaczego w takiej kolejnosci sie otwieral a jak sie zrobi w odwrotnej to sie nie otwiera czy zastanowisz sie i moze sam/a wpadniesz ? jak sie stanie na nogach to mozna podskoczyc a jak sie stanie na glowie to juz nie, co za spisek.

Gość gość
Proste pytanie -skąd wiedziałeś o jaką piosenkę chodzi skoro tamtej niby nie dało się odtworzyć.Jakoś dziwnym trafem wkleiłeś tą samą!

nic nie wklejalem napisalem co trzeba zrobic aby sie linki otwieraly :O powtarzam jeszcze raz zadna filozofia kazdy link da sie otworzyc tylko trzeb akoncowke skasowac widzialem ze ktos wkleil link bo zapewne doszedl do wniosku ze i tak nie zrozumiesz dlaczego nie dzialaja wiec przekleil ci po wycieciu :D niestesty ja przecenilem twoje mozliwosci i zaczalem wyjasniac co zrobic aby linki byly dobre. mea culpa.

Gość gość
Nie po wycięciu tylko po sprawdzeniu mojej historii oglądamia!

kiedys byl gosc ktory zakladal ciagle tematy o tym ze szpieguja go przez monitor komutera i telewizor musisz poszukac tych tematow to cos dla ciebie, na pewno to przez te technologie cie inwigilujemy wszyscy. przebierz sie bo widzimy ze siedzisz w potarganych skarpetach :D z psychoza to do specjalisty sie musisz udac to juz nie problem informatyczny.

Gość gość
Tak się akurat składa że mój informatyk już jednego hakera na moim kompie wykrył.Idiota pisał z mojej przeglądarki.

a psychiatra co w ykrył ?

Dzis snil mi sie kosmita ktory sie we mnie zakochal i chcial mnie zabrac na "druga Ziemie" jego planete. Moglam z nim tam nzostac juz na zawsze, bo ta nasza Ziemia to straszna sie zrobila.. Wiezniami jestesmy...