Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość23

dziwne bóle

Polecane posty

Gość gość23

jestem w 8 tyg ciąży od wczoraj czuje się jakbym już miała urodzić, bóle krzyża, uczucie swego rodzaju parcia, lekkue pobolewanie w dole brzucha, gdy leże nogi musze mieć rozchylone bo inaczej boli brzuch, usiedzieć w jednym miejscu nie mogę, musze chodzić a jak chodzę boli tak dziwnie kręgosłup. Dzwoniłam do poradni k ale położna powiedziała że przesadzam

Gość gość
Jedz na pogotowie po 18.00 Nie słuchaj baby bo poronisz, z pewnością coś się dzieje... albo idz prywatnie tylko dzisiaj, zrobi usg i zobaczy co jest???

Gość gość
Do swojego ginekologa nie mogłaś zadzwonić? Napewno powinnaś udać się do lekarza czy to w przychodni czy w szpitalu.

Gość gość23
mój ginekolog jest dziś w poradni, dzwoniłam nie odebrał, położna z poradni powiedziała że dziś ma urwanie głowy pełna poczekalnia pacjentek dlatego nie odbiera, na położniczym nie chcieli ze mną rozmawiać bo "na głupoty czasu nie mają bo mają już 5-ty poród właśnie" na izbie byłam w poprzedniej ciąży tuż przed odejściem wód i niedość że zebrał mi się ochrzan że "z tym na położnictwo a nie tu" to jeszcze kazali mężowi mnie na 3 piętro zaprowadzić bo wózki były zajęte. Jestem sama w domu z 3-letnią córką, mąż wraca o 19, może to coś z pęcherzem bo mam wrażenie że chce mi się siku a tam prawie pusto

Teoretycznie to macica sie rozciaga, poloz sie na lewym boku i odpocznij troche, ból w dole powinien byc ciut mniejszy, rozumiem, ze nie plamisz? I tak umow sie najszybciej jak sie da do ginekologa, lepiej dmuchac na zimne. dokładnie opisz jaki to ból

Gość gość23
w dole kręgosłupa ucisk silny na tyle że muszę go co chwile rozmasowywać w dole brzucha tak jakby coś napierało, ból lekki ciągły nasilający się przy dotyku

Gość gość23
na lewym boku też nogę muszę mieć zgięta w kolanie bo inaczej kłuje mnie podbrzusze, w pierwszej ciąży tak nie miałam tylko właśnie przed samym porodem tak się czułam, plamień nie ma