Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek

Polecane posty

Gość gość

związałybyście się z chłopakiem, który w wieku 30 lat mieszka z rodzicami ( blok)? Piszę jako chłopak mający taką sytuację.

Gość gość
up

Gość gość
mój facet ma taką sytuację, ja też, oboje około 30tki, nie mamy mieszkan, jesteśmy biedni, jedyne wyjscie to wyjazd za granicę i tak tez robimy za pare miesiecy.

Gość gość
ale chodzi mi o sytuację, kiedy dopiero poznacie takiego 30latka, a nie kiedy już od dłuższego czasu jesteście ze sobą. Bo wiadomo, że w młodszym wieku takie rzeczy mają mniejsze znaczenie.

Gość gość
Mój facet tez mieszkal z mama caly czas, teraz aktualnie jest za granica ale jak wraca to mieszka z mamą.

30l i z rodzicami?W tym wieku juz powinienes miec rodzine:-).Jesli bez pracy i na utzymaniu rodzicow,to pracujaca kobieta chyba obawialaby sie przyszlosci z Toba.

Gość gość
to co ,że z rodzicami. Teraz wiele osób tak mieszka, zwykle dlatego, że nie stać ich na mieszkanie samodzielnie.

Gość gość
Ja mam takiego faceta . Mam 19 lat on 29 i nIe planuje zeby cos w najblizszym czasie zmieniec. Chyba niedlugo od niego uciekne.

do gosc 14;25 To co,ze z rodzicami?Wybacz,ale nie wyobrazam sobie sytuacji,zeby siedziec na karku u rodzicow,bo kazdy tak teraz ma:-o;Mozliwosci na pewno sie znajda,tylko trzeba sie odwazyc dzialac:-)

Gość gość
le cheveux: no łatwo powiedzieć, trzeba sie odważyć działać! Ja mam niskie dochody i za Chiny nie stać mnie na mieszkanie ani nawet na wynajem.

Gość gość
Za to ja niewyobrazam sobie związać z obca baba. Dzieci owszem, ale nigdy obcej baby pod dach.

Mnie myslisz ,ze nakapalo z nieba?Albo drzewo mialam w ogrodzie z dolarami?:D,zamoznych rodzicow tez nie mialam i musialam sobie radzic sama.

Gość gość
o czym ty piszesz, z jaką obcą babą? Napisałem, że mieszkam z rodzicami, a nie z jakąś babą.

Gość gość
Ja mam jak gość gdzieś wyżej. Chłopak mieszka z rodzicami i ja też. Nie stać nas żeby wynajmować czy tym bardziej kupić. Jedziemy za kilka miesięcy za granicę. To przykre, że tu nie można normalnie żyć, po studiach jak nie ma się bogatych rodziców albo chociaż jakiegoś mieszkania po krewnych.

Gość gość
ja też jestem po studiach, ale teraz to nie ma żadnego znaczenia. Często osoby po studiach mają to samo co te po gimnazjum, czyli co? G****o!