Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam prawie same kumpele i wkurza mnie to

Polecane posty

Gość gość

Zawsze miałam wokół siebie wianuszek koleżanek, dziewczyny lgną do mnie bardzo mocno i chcą, bym była ich przyjaciółką. Wszystko fajnie, ale mam wrażenie, że przez to, że mam w większości kumpele, trudno mi znaleźć chłopaka. :( Inna sprawa, że tęsknię za męskim towarzystwem... Dziewczyny są ok, ale czuję pewien przesyt.

Tez tak miałam, miałam wrażenie ze żyje na jakiejś planecie kobiet , rozmowa z facetem byla jak święto A Poznalam kogoś na imprezie ;-)

Gość gość
Ktoś ma może podobnie? :) Dodam, że to dziewczyny prawią mi komplementy, zapraszają itp., a faceci niby są mili, ale nic ponadto. Ciekawe z czego to wynika.

Gość gość
Wiesz, może to nie byłoby aż takie złe, gdyby nie to, że przez to mam problem z poznawaniem przedstawiciela płci przeciwnej. Niedawno np. pojechałyśmy z kilkoma koleżankami w góry, gdzie poznałyśmy fajnego chłopaka. Od razu wpadł mi w oko, ale jest pięć dziewczyn, to wiadomo jak to jest. :( Nawet tata stwierdził, że powinnam się więcej z facetami zadawać.

Gość gość
pewnie nie jestes przyzwyczajona do facetow, nie mozesz sie przy nich wyluzowac jak przy kolezankach

Gość gość
To prawda. Jestem dość nieśmiała, dość zamknięta w sobie (przynajmniej pozornie) i czuję się zawsze odrobinę skrępowana w obecności facetów. O ile przy dziewczynach czuję się w miarę luźno, to przy chłopakach się blokuję i nie potrafię pokazać do końca, jaka jestem.

Gość gość
Prosiłabym, aby ktoś mi w związku z powyższym coś doradził. Zazdroszczę dziewczynom, które mają dużo kolegów.

Gość gość
Hm?

Gość gość
Dlaczego nikt nic nie napisze?

Sama musisz sobie pomóc A nie ze wszystkim na kafeterie :-P

Gość gość
mam tak samo, akurat tak wyszło, że na co dzień obracam się w towarzystwie kobiet, koleżanek zawsze miałam kilka dobrych i teraz też plus mniej bliskie znajome, ale kurczę, kiedyś miałam też kumpli, zawsze fajnie mi się gadało z facetami a teraz zwyczajnie nie ma z kim, a szkoda, bo brakuje mi tego. Choćby nie wiem jak fajne były dziewczyny to jednak rozmowa z facetami to co innego :P I nawet nie zależy mi teraz na znalezieniu partnera, tylko właśnie brakuje mi płci męskiej wśród znajomych, to wszystko..