Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda262626

szybka porada:)

Polecane posty

Gość Magda262626

Słuchajcie podoba mi sie facet, od dłuższego czasu. Żeby nie przedłużać- Zaprosił mnie jakieś 3 miesiące temu na kawę, zgodziłam się, póżniej nastapiła cisza z jego strony, pomyślałam, że po prostu tak rzucił propozycję, nie zastanawiając sie i zapomniał. Trudno:) miesiąc temu miał urodziny, napisałam mu życzenia i od tego sie zaczęło, znów to on wyszedł z propozycja kawy, znowu ja się zgodziłam i znowu cisza z jego strony :) No olał mnie ale trudno, szkoda, że nie mogę go bliżej poznać:) I dziś niespodzieanie do mnie napisał co z nasza kawą. I teraz nie wiem co zrobić, znowu się zgodzić żeby mnie olał kolejny raz? Napisać wprost czy mówi serio?;p Olać jak on olał mnie? Co myslicie?

Gość Magda262626
halo halo?:)

Gość gość
na kawie 3 miesiące temu było Ci dobrze czy nie miałaś orgazmu?

Gość gość
zapytaj go czy chce seksu

Gość Magda262626
taaak juz go pytam:) jaki seks?;p Jaki orgazm? a juz po szkole;)

Gość gość
powiedz mu że masz ogromne potrzeby seksualne że Twoja pipka pragnie żeby Ci lizał ją aż będziesz miała orgazm i wytrysk soczków intymnych z pipuszki

Gość gość
jak to jaki seks? oboje zdejmujecie majtki, on się kładzie na Tobie i wkłada siusiaka Ci do piczusi, rusza nim, następuje wytrysk spermy i go wyciąga

Gość gość
wyjasnij mu raz a szczegolowo ze niech wypije za twoje zdrowie i sie odp******i?

Gość Magda262626
Kazać mu spadać? No w sumie racja Tylko po co sam mnie zaprasza kolejny raz, po to żeby mnie olać? ehh a taki fajny sie wydawał