Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACHOWIEC KTÓRY SPARTOLIŁ REMONT!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Dałam ogłoszenie że szukam fachowca do pomalowania ścian i zmiany paneli zgłosili się panowie spieprzyli kolor ścian panele tak po docinali że były za krótkie i sztukowali myślałam że zawału dostane było gorzej niż przed remontem. W ywaliłam ich trochę się sadzili bo nie zapłaciłam musiałam dokupić 2 op paneli i sama zrobiłam koleżanka przyszła i wymalowałyśmy ściany i śmiałyśmy się że założymy firmę wyszło nam o niebo lepiej niż tym psęłdo fachowcom miał ktoś podobne zdarzenie?

Gość gość
Jestem z branży i powiem ci ze to nagminne, teraz jak jakiś chłop nie wie co ze sobą zrobić jak roboty nie ma to bierze się za budowlanke,wykonczeniowke. Bo im się wydaje ze to żadna sztuka . a prawda jest taka ze często potrafia klientowi na robić dodatkowych kosztów swoja nieudolne praca. I wierze ci ze zrobilyscie to o niebo lepiej ,moja matka sama sobie robi remonty ostatnio nawet szpachlowala ale to taki typ ze wszystko musi sama zrobić i to jak wygląda jej robota to nie jeden " fachowiec" by tak nie zrobił dobrze :( i często spotykam ludzi co biorą się za to bo urząd pracy wysłał ich na kilku godzinny kurs po czym dostają dyplom technika wykonczen , a ja zawsze im mowie ze mogą sobie tym d podetrzec, a na przyszłość polecam prosić o referencje teraz to juz norma bo konkurencja jest spora i prawdziwi fachowcy takie posiadają

Gość gość
ja uważam,że większa w tym wina autorki bo czemu nie wzięła porządnej sprawdzonej ekipy? tak to jest chytry dwa razy traci, chciała zaoszczędzić wzięła zwykłego chłopka, który chciał sobie trochę grosza zarobić to ma

Gość gość
To ze ktoś chciał zarobić nie obliguje go do niszczenia mienia! Co to za argument? Zgadzam się ze ekipa powinna być sprawdzona i tu się kłania poczta pantoflowa.

Gość gość
Jeden fachowiec robił remont u mojej mamy, tak wyrównał ściany, że były wgłębienia, gdy zapytałam się go "A dlaczego tu są takie wgłębienia" jego odpowiedź "Bo ściany są krzywe" całkowicie mnie załatwiła. Fachowiec.

Gość zuzia9322
Dlatego ja zawsze wszystko robię sama wspólnie z mężem. Teraz będziemy kleili tapety, które zamówimy na stronie https://innetapety.pl/tapety-winylowe-zmywalne Jeśli tak co jakiś czas coś robimy, to nabieramy wprawy i już żaden remont nie jest nam straszny.