Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne coś podczas miesiaczki ?

Polecane posty

Gość gość

Witam. wczoraj dostalam miesiączkę - ok 4-5 dni prędzej, niż powinnam. dziś zauważyłam coś strasznie dziwnego na tamponie. nie był to skrzep widziałam już je, bo często je miałam. przypominało mi to nie wiem.. nie idzie tego przebić nie klei się nie lepi.. jest jakby z wydzielina i przypomina mi śliwke. Co to może być bardzo się martwię.

Gość gość
Większy fragment skrzępu ?

nie nie to na bank nie to. to nie wygląda jak skrze jestem niemal pewna. dlatego się boje. chętnie bym zdj nawet wysłała ale siara :/

Gość gość
pewnie fragment endometrium/

Gość gość
Nie jest to na pewno płód, bo 4 dni przed spodziewaną @ nawet jak by doszło do ciąży biochemicznej, to by wyglądało to jak okres. Natomiast może to być jakiś problem ginekologiczny, udaj się do ginekologa po skończonej @ i powiedz mu o tym niech przebada cie dokładnie.

właśnie problem w tym, że nie jestem w Polsce i w najbliższym czasie do ginekologa się nie uda tu ginekolog drogi jak diabli :o a prywatnie czeka się kilka miesięcy. martwi mnie też to ze strasznie mało tej krwi. i więcej jest wiecej wydzieliny niż krwi.

Gość gość
No bez badania nikt cie nie zdiagnozuje, lepiej poświecić te pieniądze i poszukać przyczynę co się dzieje, może poszukaj polskiego ginekologa, a jak nie to idź na pogotowie, powiedz że wymiotowałaś, że dziwny okres miałaś i że coś wypłynęło razem z nim (opisz co) no i nie widzę innego wyjścia.